Bahçeli: HDP’ye bir saniye tahammül edemiyoruz

Yayın tarihi: 11 Ocak 2022 Salı 11:10 am - Güncelleme: 11 Ocak 2022 Salı 12:20 pm

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Açıklamalarında HDP’yi hedef alan Bahçeli, “HDP’yi Türk siyaset ve demokrasi hayatında bir saniye bile görmeye tahammül edemiyoruz” diye konuştu.

 

Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Biz TBMM’de terörist istemiyoruz” diyen Bahçeli, “Terör örgütüne eleman devşiren HDP’yi, Türk siyasi ve demokrasi hayatında bir saniye bile görmeye tahammül edemiyoruz. AYM’nin görevini de yapmasını bekliyoruz. Mehmetlerimize kurşun sıkan hainlerle düşüp kalkacaklar, sonra da karşımıza geçip demokrasi özgürlük insan hakları barış ezberlerini utanmadan sıralayacaklar. Bu ne kepazeliktir, ne pişkinliktir” ifadelerini kullandı.

Bahçeli ayrıca AYM’ye de ‘Görevini yapmasını bekliyoruz’ diyerek çağrı yaptı.

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında fezleke hazırlanmasına da değinen Bahçeli, “Dokunulmazlığı kaldırılmalıdır. Terörist sevdalıları Meclis koridorlarındadır” diye konuştu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da yüklenen Bahçeli, “DİAYDER yöneticileriyle toplantı yaptı mı, yapmadı mı?” dedi.

Türk Tabipleri Birliği’ni (TTB) de hedef alan Bahçeli, “Türk Tabipleri Birliği, bugün değilse ne zaman kapatılacaktır?” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Biz TBMM’de terörist istemiyoruz. Biz terör örgütüne eleman devşiren sözde Kürdistan propagandasıyla sınırları kevgire çeviren HDP’yi siyaset alanında bir saniye bile görmeye tahammül edemiyoruz. Anayasa Mahkemesi’nin görevini yapmasını bekliyoruz. TBMM’de bulunması zuldür, zulümdür, zillettir.

“29 Nisan 2017’de TSK’mızın operasyonuyla imha edilen 4 teröristten birinin HDP’li kadınla nasıl karanlık münasebet kurulduğu belli olmuştur. Dokunulmazlığının kaldırılması derhal gerçekleşmelidir. Bu kadar şehit veriyoruz, bu kadar acı yaşıyoruz bir HDP’linin terör saldırılarını kınadığını, şehitlerimize rahmet dilediğini işiteniniz var mıdır?

KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI

Irak ve Suriye’ye asker gönderilmesini uzatan tezkere TBMM’de oylanırken CHP hayır dedi mi, dedi. Bu tezkereye HDP hayır dedi mi, kuşkusuz hayır dedi. İYİ Parti kerhen evet dedi mi, bu da oldu. O halde CHP Genel Başkanı kuyruklu yalana nasıl başvurabiliyor? Kılıçdaroğlu’na bakarsanız Suriye’ye barış getireceğiz yalanını dinlersiniz. Neden bizim askerimiz Suriye’de şehit olsun diyen, Irak ve Suriye tezkerelerine hayır oyu kullanan Kılıçdaroğlu mu terörle mücadeleyi destekliyor?

Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde devam eden teftiş sürecinde görevli müfettişlere ateş püskürüyor. İmralı canisi tarafından kurulan PKK ve KCK yapılanması arasında yer alan DİAYDER referansıyla işe alınanların destekçisi Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bize Saray’ın sözcüsü diyen Kılıçdaroğlu, Kandil’in tedarikçisidir. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Kılıçdaroğlu’nun adı geçiyor mu, geçmiyor mu? Bu zat DİAYDER yöneticileriyle toplantı yaptı mı, yapmadı mı? Yalan söylemek vicdanı müebbete mahkum eden suçtur.

KAZAKİSTAN’DAKİ PROTESTOLAR

Kazakistan’daki yasa dışı gösterilerde FETÖ parmağını çok iyi araştırmak acildir, elzemdir. Bu casus terör örgütünün hedef ülkelerde nasıl maşa gibi kullanıldığını en iyi bilen ve tanıyan ülke Türkiye’dir. Sorun sadece Kazakistan’ın değil, Türküm diyen herkesin sorunudur. Kardeşimiz zordaysa onun yanında durmak, onunla dayanışma içine girmek milli itibarımızın şüphe götürmez gerçeğidir. Bu Kazakistan’da olan yarın Türkiye’de denenmek istenecektir.

TTB’YE DE YÜKLENDİ

Türk Tabipleri Birliği isimli tıbbın yüz karası örgüt Türkiye’yi kötülemekten başka bir işe yaramadığını defalarca ispat etmiştir. Acil kullanım onayı alan, TURKOVAC aşısının Faz-1, Faz-2, Faz-3 çalışmalarının olmadığını iddia eden bu örgüt koronavirüsün Omicron varyantı gibidir. Ülkesine bu kadar yabancılaşan, böylesi bir meslek örgütünün halen faaliyetlerine devam ediyor olması esef vericidir. TURKOCAC’ın 3 faz çalışmasının yapılmasına rağmen bunu inkar etmek düpedüz yalancılıktır. Türk Tabipleri Birliği bugün değilse ne zaman kapatılacaktır?”

AKP ve MHP seçim yasası teklifini raftan indiriyor