Bahçeli Cem Yılmaz’ı hedef aldı: Sözde komedyen

Yayın tarihi: 21 Haziran 2022 Salı 11:02 am - Güncelleme: 21 Haziran 2022 Salı 2:00 pm

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, isim vermeden komedyen Cem Yılmaz’ı hedef aldı. Bahçeli, “Netflix’te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddini aşmıştır” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki haftalık olağan grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Gittiğimiz her yerde gördüğümüz açık gerçek şudur, 2023 yılında Cumhur İttifakı açık ara sandıktan başarıyla çıkacaktır. Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 50’yi fersah fersah aşan oy çokluğuyla yeniden seçilecektir. Çıkarsınlar adayları görsünler Hanya’yı Konya’yı.”

‘ERKEN SEÇİM’ YANITI

“Kasımda seçim olabilir diyen Kılıçdaroğlu kendini kandırıyor. Türkiye üzerinde hesabı olanlardan kim varsa, hepsi zillet ittifakının arkasında sıraya girmiştir. Ortak bir aday üzerinde anlaşamayan, birbirine çalım atmaktan özel haz alan, lobilerin eline geçen siyasi partilere Türkiye’mizin emanet edilmesi, istikbalimizin hiçe sayılmasıdır. Böylesi bir zillete ne Allah razı gelecek ne de milletimiz rıza gösterecektir.”

TÜSİAD’I HEDEF ALDI

“TÜSİAD Başkanı işi gücü bırakıp İsveç ve Finlandiya’nın yanında saf tutmuş. Karşılıklı anlayışla, ittifak ruhuna uygun şekilde çözülmesini tavsiye etmiş. Geleneksel politikalara dönmeliymişiz, fakirleşerek büyüyor muşuz? TÜİK’in menşei neresidir? Bir kez olsun milli olun, bir kez olsun Türkiye’nin meşru tezlerine destek verin. Boş yapmayın. Türk de olamıyorsanız bari insan olun. TÜSİAD’ın göz kırpıp selam durduğu İsveç, Kandil’in finans koridoruna dönüşmüştür. TÜSİAD bir şey diyecek midir? Bu ülke bölücü terör örgütünün Kuzey Avrupa kampı haline gelmiştir.”

Bülent Arınç-Mehmet Metiner kavgasında Bahçeli tarafını seçti

CEM YILMAZ VE NETFLIX AÇIKLAMASI

“Toplumsal bünyeyi ur gibi saran şiddet vakalarında bir türlü azalma görülmemektedir. Aile faciaları, vahşet haberleri, seri cinayetler maalesef milli vicdanı yaralamaktadır. Bazı diziler, magazin programları, haberler herkesi rahatsız etmektedir.

Sabahın erken saatlerinden gece saatlerine kadar kavgadan, kargaşadan ekranlarda hiçbir şey göze çarpmamaktadır. Gidişat iyi değildir. Şiddete aşağıya çekme amacıyla konunun uzmanları tarafından yapılacak geniş katılımlı bir şura toplantısı başta olmak üzere her mecraya müracaat edilmelidir.

Netflix’te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddini aşmıştır. Aile hayatı son sığınaktır. Küfür etmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran dizilerin neresini takdir edeceğiz?

Sebze ve meyve fiyatlarını eleştirip, dar gelirli bir ailenin 1 aylık mutfak harcamasını 1 saatte harcayıp gününü gün edenler, vur patlasın çal oynasın havasıyla tatlı su solcularının, meyhane devrimcilerinin, ‘Böyle ekonomi olur mu?’ diye sorup yatlarla dolaşan, katlarla dolaşan, cebi sonradan para görmüş demokratların bize anlatacak hiçbir şeyi olamaz.”