Bağırsakları dışarda yaşayan kadın için çağrı

Yayın tarihi: 27 Mayıs 2021 Perşembe 2:08 pm - Güncelleme: 27 Mayıs 2021 Perşembe 2:09 pm

Cinsiyet uyum operasyonu sırasında yaşadığı talihsizlik sebebiyle bağırsakları dışarda yaşayan Cansu için yardım çağrısı yapıldı. Cansu’nun ameliyatı için 130 bin lira gerekiyor.

Oyuncu Seyhan Arman, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda cinsiyet uyum operasyonu geçirdiği sırada talihsizlik sebebiyle bağırsakları dışarda yaşamak zorunda kalan Cansu için çağrıda bulundu. Paylaşımında Cansu’nun 1 hafta vaktinin kaldığını söyleyen Arman, ameliyat için maddi yardım talep etti. Toplamda 55 bin lira toplandığını söyleyen Arman, salı günü ameliyat için yola çıkması gerektiğini ifade etti.

Arman paylaşımına şu notu düştü:

Cansu cinsiyet uyum operasyonu sonrası talihsizlik yaşadı ve şu anda bağırsakları dışarıda yaşıyor. Düzeltme ameliyatı için 130 bin lira gerekli. Ve maalesef 1 hafta zamanı kaldı. 1 hafta içinde ameliyat olmazsa hayatı risk var dedi Dr. Az çok demeden maddi yardım gerekli. Cansu arkadaşımızın kendi hesap numarası mevcut. Ben şahsen de tanıyorum Cansuyu. Kefilim yani. Yalan dolan yok ortada. Maddi gücü olan arkadaşlar az çok demeden lütfen Cansuya yardım edelim. Ve paylaşalım lütfen. 

Bu ameliyat çok zor olduğu için herhangi bir hastanede herhangi bir doktor yapamıyor maalesef. Ki Cansu daha önce de ameliyat oldu ama başarısız sonuçlandı. Bir başka arkadaşımız 11 yıl uğraştıktan sonra şu anki Dr doğru ameliyatı yapabildi. Cansu da o doktora ameliyat olacak!

Trans güzellik kraliçesinin katıldığı programa RTÜK’ten para cezası