Ali Babacan’dan Ahmet Davutoğlu’na ziyaret

Yayın tarihi: 22 Mart 2022 Salı 8:26 pm - Güncelleme: 22 Mart 2022 Salı 8:26 pm

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan, 27 Mart’ta ev sahipliği yapacağı 6’lı zirve öncesinde, siyasi parti genel başkanları ile görüşmelerini sürdürüyor. Dün İYİ Parti  Lideri Meral Akşener’i ziyaret eden Babacan, bugün de Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti.

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için bir araya gelen CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi 28 Şubat’ta mutabakat metnine imza attı. Metne imza atmadan önce muhalefet partilerinin genel başkanları Ankara’da Kemal Kılıçdaroğu’nun ev sahipliğinde  bir araya gelmişti. Sıradaki buluşmanın ev sahipliğini ise Ali Babacan yapacak. DEVA Partisi Lideri, genel başkanları Başkent’te ağırlayacak.

ZİRVE ÖNCESİ TUR

Babacan, zirve öncesinde siyasi parti genel başkanları ile bir araya geliyor. Bu kapsamda Babacan, ilk olarak dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İYİ Parti Genel Merkezi’nde görüşmüştü.Babacan bugün de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.

Babacan; yarın saat 12:00’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, saat 15:30’da Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı, saat 17:30’da ise Saadet Partisi Genel Bakanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret ederek görüşme trafiğini tamamlayacak.

 

 

Ali Babacan’dan ‘beşli çete’ye şartlı evet