Aziz Yıldırım’ın ‘gönlümden geçen isim’ dediği Murat Ülker’den başkanlık açıklaması

Yayın tarihi: 23 Haziran 2023 Cuma 4:20 pm - Güncelleme: 23 Haziran 2023 Cuma 4:20 pm

Aziz Yıldırım’ın gönlündeki Fenerbahçe başkanı adayı olarak açıkladığı iş insanı Murat Ülker, 2024’te gerçekleşecek Fenerbahçe başkanlık seçimleriyle ilgili, “Duracak yeri bilirim” dedi.

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bugün düzenlediği basın açıklamasında, “Fenerbahçe’de çok başkan adayı var. Gönlümden geçen Murat Ülker’dir” sözleriyle ilgili Ülker’den açıklama geldi. Ülker’le konuşan Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Az önce Murat Ülker’le konuştum, Aziz Yıldırım’ın gündeme getirdiği kendisinin Fenerbahçe başkan adaylığı konusunu sordum, ‘Aziz Bey’e çok teşekkür ederim ama aday değilim. Neden? Çünkü duracak yeri bilirim’ dedi.”

Aziz Yıldırım’ın Murat Ülker ile ilgili şunları söylemişti: “Fenerbahçe’de çok başkan adayı var. Gönlümden geçen Murat Ülker’dir. Nihat Özdemir ile başkanlık için teklifte bulunmadım. Çünkü başkan olma şansı yok, kulüpten istifa etti. Olsa memnuniyetle desteklerim. Murat Ülker dostumdur. Ayda bir yemek yeriz. Kendisi iyi ve büyük bir Fenerbahçeli. Onun başkan olmasını çok isterim. Çok katkıları olur. Murat Bey’e başkanlık çok yakışır. Bu onun verebileceği karar. Bu kararı verirse, bütün gücümle desteklerim. 3 Temmuz’da Fenerbahçe’nin ayakta kalması için çok büyük destek verdi. Onlara teşekkür ediyorum. Ama yaptıkların desteğin bilinmemesini istediler.”