Aypa ile ışıltınız hiç sönmesin

Yayın tarihi: 13 Eylül 2021 Pazartesi 3:53 pm - Güncelleme: 13 Eylül 2021 Pazartesi 3:59 pm

Aypa Mücevher, tasarımı kaliteli mücevherlerle taçlandırarak sektörün öncü firmaları arasında yerini almış bir mücevher tasarım firması olarak adını duyuruyor. Mücevherin sadece bir takı olmadığını, duyguların bir temsilcisi olduğunu farkında olan Aypa, modern tasarımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

On yılı aşkındır mücevher tasarlayan firma, modası hiç geçmeyen, zamansız tasarımları kaliteli taşlarla harmanlıyor. Mücevherin, bir heves değil bir anı olduğunun farkında olan Aypa, gerek tasarımları gerekse ürün çeşitliliğini bu anlayışla inşa etmeye devam ediyor.

İster Şık Bir Hediye İster Zarif Bir Dokunuş: Aypa Kolye Tasarımları

Kolye ve gerdanlık, pek çok kıyafet için hem kurtarıcı parça hem de olmazsa olmazdır. Ancak bazı parçalar vardır ki neredeyse her kombinde her kıyafette harika duruyor. Zarif, şık, ışıltılı modeller olarak tanımlanabilen bu tasarımların başında tektaş pırlanta kolyeler geliyor.

Tektaş pırlanta kolyeler, iyi bir tasarım ve kaliteli bir pırlanta ile enfes bir parçaya dönüşüyor. Aypa tektaş kolyeler, her zevke, bütçeye uygun şık modellerdir. 0.03 karat pırlantalardan 0.54 karat pırlantaya kadar geniş bir ürün yelpazesi olan firma, zincir olarak beyaz altın kullanıyor. Bu şekilde tasarımlara bütünlük sağlanıyor.

Aypa Mücevher, kolye modelleri arasında elmas taşlı ve renkli taşlı kolye tasarımları da dikkat çekiyor. Elmas kolye tasarım ve renk bakımından daha özgür olduğu için çok fazla seçenek bulunuyor. Ayrıca elmas, renkli değerli taşlar diye sınıflandırılan zümrüt, yakut gibi parçaları da taşıyabileceği için mücevher dünyasında sıkça tercih ediliyor. Aypa elmas kolye modellerinde, sadece elmastan oluşan tasarımlar olduğu gibi zümrüt ve yakut içeren ya da sadece elmas ve pırlanta olan modeller de bulunuyor.

Kolyelerin Tamamlayıcısı ya da Tek Başına Bir Şıklık: Aypa Bileklikler

Bileklikler genelde setlerin çok sevilen bir parçası olsalar da son zamanlarda tek başlarına da değerlendirilen tasarımlar haline geliyor. Özellikle pırlantanın ve renkli taşların daha sık kullanılması, çıtır bileklik denilen günlük kullanımına da uygun şık tasarımların ortaya çıkması bileklikleri parlayan bir yıldız haline getiriyor. Aypa bileklik modelleri de bu çizgide yeniliklerin öncüsü olarak ortaya çıkıyor.

Aypa, pırlanta bileklik, suyolu pırlanta bileklik, elmas taşlı ya da renkli taşlı bileklik modellerinin yanında taşsız bileklik modelleri de üretiyor. Taşsız bileklikler ofis tarzına ve genel kullanıma hemen uyum sağlıyor. Sarı ya da beyaz altın kullanılarak yapılan bu modeller, genelde ince ve zarif bir dokunuş için kullanılıyor. Taşsız tasarımların en güzel özelliği tasarım özgürlüğü olduğu için eşsiz modeller ortaya çıkıyor. Farklı zincir vuruş teknikleri ya da modelleri ile şekillenen bu bileklikler her tarza ve bütçeye uygun olarak beğenilere sunuluyor. Ayrıca, çok ağır bir süsleme olmadığı için de kombinlerin kurtarıcı parçası olmaya devam ediyor.

Son zamanlarda çokça tercih edilen Suyolu pırlanta bileklikleri de Aypa farkı ile sunuluyor. Rose, beyaz ya da sarı altından yapılabilen bu bileklik modellerinde, bilekliğin tamamı pırlanta ile kaplanıyor. Bu pırlantaların diziliş şekli, sıklığına göre karat belirleniyor. Suyolu pırlantaların kalınlıkları da başka bir tasarım konusunu meydana getiriyor. Kalın bileklik modelleri olduğu gibi tek sıra ya da aralıklı modeller de bulunuyor.

Aypa, tüm takılarında sertifikaları taşlar kullanılıyor. Marka el işçiliğine ayrıca özen gösteriyor. Bu nedenle Aypa, Türkiye’nin en çok sevilen mücevher markalarından biri ve bu başarısını korumaya devam ediyor.