AYM üyesi ‘fil’ ve ‘karıncalar’ paylaşımını sildi

Yayın tarihi: 4 Ocak 2024 Perşembe 6:48 pm - Güncelleme: 4 Ocak 2024 Perşembe 6:48 pm

Karıncalar, fili çok kıskanır‘ diyerek bir hikaye paylaşan AYM üyesi Kenan Yaşar paylaşımını sildi. Yaşar’ın Yargıtay’ı işaret ettiği belirtilmişti.

Anayasa Mahkemesi (AYM) Üyesi Kenan Yaşar, sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşımda fil ve karınca örneği verdi. Yaşar’ın “Karıncalar, fili çok kıskanır” diyerek Yargıtay’ı işaret ettiği tahmin edilmişti. Yaşar’ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Yaşar daha sonra paylaşımını sildi.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesince verilen ikinci ihlal kararının hukuki değeri olmadığına ve Anayasa Mahkemesi’nin kararına uyulmamasına karar vermiş, AYM üyesi Kenan Yaşar, Yargıtay’ın Can Atalay hakkında verdiği kararının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı.

Yaşar, “Karıncalar Fili çok kıskanır “O canlıysa biz de canlıyız o büyükse biz de büyüğüz” derlermiş Birgün Fil geçerken hepsi Filin sırtına atlamışlar Fil silkinmiş hepsi yere düşmüş sadece biri kalmış Yerdeki karıncalar filin sırtındaki karınca için tempo tutmuşlar -Ez onu! Ez onu!” paylaşımında bulunmuştu.

Can Atalay’ın avukatı: AYM üyeleri istifa etmeli

AYM üyesi hikaye paylaştı: Karıncalar fili çok kıskanır

Torpilci Adalet Bakan Yardımcısı muhabirden böyle kaçtı

Özgür Özel: Herkesi Tandoğan Meydanı’na çağırıyorum

Kaynak: TELE1