Aylin Coşkun’dan Sinan Akçıl tepkisi: Arkadaş seni tokat manyağı yaparım

Yayın tarihi: 12 Şubat 2024 Pazartesi 3:21 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2024 Pazartesi 3:21 pm

Şarkıcı Aylin Coşkun, kendisinden 10 bin dolar alıp karşılığında beste vermediğini söyleyerek Sinan Akçıl’a tepki gösterdi.

Şarkıcı Aylin Coşkun, canlı yayında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Coşkun, TV8’de yayınlanan Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Şarkıcı, Sinan Akçıl’ın yıllar önce kendisinden 10 bin dolar aldığını ancak şarkı vermediğini söyledi.

‘SENİ VALLAHİ TOKAT MANYAĞI YAPARIM’

Coşkun, “Müzik dünyasında bazı dolandırıcılar var. Şarkı için 10 bin dolar vermiştim zamanında yapmadıkları gibi bir de pişkin pişkin dolaşıyorlar” sözleri hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

“İsim vermeyeceğim hepsi arkadaşım. Bunu herkes bilir, bizim piyasada yılladır şarkı almak 10 bin dolar. Ben o dönem parayı TL’ye çevirerek vermiştim. Karşılığında şarkımı alamadığım için ya şarkımı verin ya da paramı verin diyorum. Söylediğimizde ‘Biz öyle bir para almadık’ diyorlar. Ya arkadaş seni vallahi tokat manyağı yaparım. Şarkımı ya da paramı vermezlerse şahitler huzurunda dava açacağım. Bu dolandırıcılığa girer, ayıptır ya. 5-6 yıldır duruyor o para.”

‘SİNAN AKÇIL PARAMIN VE ŞARKININ ÜSTÜNE YATTI’

Coşkun, “Sinan Akçıl benden paramı alıp şarkımı vermedi. Paramın ve şarkının üstüne yattı. O da bir açıklamasında ‘Aylin’i üzmüşüm, halledeceğiz’ dedi ama bir şey yapmadı.” diye konuştu.

Sinan Akçıl’ın dava açtığı vatandaş: Özür mektubu yazmayı kabul ettim parayı az buldu

Kaynak: TELE1