Ayetlerle kuantum ve bilinçaltı temizliği yapan kadın milyonları götürdü

Yayın tarihi: 9 Nisan 2022 Cumartesi 2:40 am - Güncelleme: 9 Nisan 2022 Cumartesi 2:40 am

Kendisini bilinçaltı uzmanı olarak tanıtarak ayetler yolu ile NLP, kuantum ve bilinçaltı  konularında kadınlara seminerler veren Eylem Amine Altunkaynak isimli kişinin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Altunkaynak’ın lüks otomobiller içerisindeki hayatı dikkat çekerken verdiği kursların ücreti ise 1300 TL ile 57 bin TL aralığında değişiyor.

Sosyal medyada kendini bilinçaltı uzmanı olarak tanıtıp, lüks restoranlarda seminerler veren bir kadının görüntüleri tartışma konusu oldu. Eylem Amine Altunkaynak isimli kişinin verdiği seminerlerin ücretlerinin 1300 TL ile 57 bin TL aralığında olduğu görüldü.

Instagram’da “gelisim_devam_ediyor” isimli hesap üzerinden paylaşım yapan ve kendisini NLP, kuantum ve bilinçaltı uzmanı olarak tanıtan Eylem Amine Altunkaynak’ın lüks yaşamı ve verdiği seminerlerin görüntüleri sosyal medyada kullanıcıları tarafından tepki ile karşılandı.

Altunkaynak, “Bilinçaltı, metafizik, kuantum, çakra” gibi ifadelerle lüks restoranlarda seminer veriyor. Fiyatları 1300 TL’den başlayarak 57 bin TL’ye kadar yükselen sözkonusu eğitimlere ise onlarca kişinin katıldığı görülüyor.

Eylem Amine Altunkaynak

Altunkaynak’ın verdiği eğitimlerin fiyatları şöyle:

Miraçta bilinçaltı temizliği eğitimi 7.250TL

Kuantum eğitimi 8.250 TL

 

 

MHP’den istifa eden Sedat Kılınç’a canlı yayın öncesi saldırı