Aydın’da kanlı pusu! Eski eşinin sevgilisine kurşun yağdırdı

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2024 Cuma 10:20 am - Güncelleme: 5 Temmuz 2024 Cuma 10:20 am

Aydın, Kuşadası’nda İddiaya göre bir süre önce eşinden ayrılan erkek, boşandığı kadına ve onun sevgilisine kurşun yağdırdı. olayda kadına kurşun isabet etmezken sevgilisi hayatını kaybetti. Saldırgan şarjöründeki mermiler bitince silahı ile birlikte olay yerinden kaçtı

Olay, gece yarısı saat 01.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak üzerinde yaşandı. Gece yarısı sokakta pusu kuran bir saldırgan, boşandığı kadına ve sevgilisine kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet etmediği kadın şok geçirirken, sevgilisi yaşamını yitirdi. Polis ekipleri de olaydan sonra silahı ile birlikte kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

EVİN ÖNÜNDE PUSU KURMUŞ

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre, silahlı saldırıda bulunan M.N. isimli şahsın bir süre önce karısından boşandığı ve boşandığı eşinin O.M. isimi şahısla sevgili odluğu öğrenildi. Kimlik bilgileri henüz tespit edilemeyen eski karısı ile sevgilisi O.M.’yi uzun süredir takip ettiği öğrenilen M.N.’nin gece yarısı Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak’ta pusu kurduğu iddia edildi. O.M. ile eski karsını sokaktaki bir evden çıkınca kuşun yağdırmaya başlayan M.N. dehşet saçtı. Olayda O.M. başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda mermi isabet alınca ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ŞOK YAŞAYAN KADIN TEDAVİ ALTINA ALINDI

Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürürken olayda kurşun isabet etmeyen ancak şok yaşayan kadının da hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaynak: İHA