Avrupa devleri Ferdi Kadıoğlu için sıraya girdi! En az 25 Milyon Euro

Yayın tarihi: 5 Ekim 2022 Çarşamba 11:31 am - Güncelleme: 5 Ekim 2022 Çarşamba 11:31 am

Napoli, Ajax ve Sevilla’nın Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu’nu transfer etmek istediği, Fenerbahçe’nin ise pazarlığa 25 Milyon Euro ile başlayacağı iddia edildi.

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerinin ilgisini çekiyor. İtalya Serie A Kulübü Napoli, İspanya La Liga ekibi Sevilla ve Hollanda Ligi takımı Ajax’ın genç yıldızla yakından ilgilendiği belirtiliyor.

TÜRKİYE İLE YAKINDAN İLGİLİ KULÜPLER

Ferdi Kadıoğlu’nu transfer etmek isteyen kulüpler Türkiye ile yakından ilgili durumda.

Napoli, Fenerbahçe’den 2019 yılında Eljif Elmas’ı bu sezon başında da Kim min Jae’yi transfer etmişti.

Sevilla, sezon başında Galatasaray’dan Marcao’yu renklerine katmış, Nelsson’u da transfer etmek istemiş fakat başarılı olamamıştı. Sevilla’nın ayrıca teknik direktörlük için de Fatih Terim ile ilgilendiği öne sürülmüştü.

Ajax ise yine sezon başında Trabzonspor’dan 19 yaşındaki Ahmetcan Kaplan’ı renklerine bağlamıştı.

FENERBAHÇE’NİN ELİNİ GÜÇLENDİREN DETAY

Takvim’in haberine göre İtalyan temsilcisi, Beşiktaş derbisine temsilci göndererek Ferdi Kadıoğlu’nu izlemeye aldı. Gelen temsilcinin raporunun olumlu olduğu belirtildi. Bu rapor üzerine Napoli’nin transferi Ocak ara transfer döneminde bitirmeyi hedeflediği ifade ediliyor. Ferdi Kadıoğlu’nun sözleşmesinde serbest kalma maddesinin olmaması ise pazarlıkta Sarı Lacivertli kulübün elini güçlendiren bir unsur.

Fenerbahçe’nin pazarlığa 25 Milyon Euro’dan başlayacağı belirtildi.

Fatih Terim eski oyuncusuyla İspanya’da mı buluşacak?