Avrupa devleri Fenerbahçe’nin bir oyuncusunu daha gözüne kestirdi

Yayın tarihi: 15 Ekim 2023 Pazar 8:22 pm - Güncelleme: 15 Ekim 2023 Pazar 8:22 pm

Fenerbahçe’de forma giyen genç futbolcu İsmail Yüksek, başarılı performansıyla Avrupa devlerinin radarına girdi. İngiltere ve İtalya’dan bazı kulüplerin Yüksek için Fenerbahçe’nin kapısını çalabileceği iddia edildi.

İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig’de 8’de 8 yapan Fenerbahçe’de iyi gidişatın yanı sıra bireysel performanslar da öne çıkıyor. Takımın genç oyuncusu İsmail Yüksek, forma giydiği maçlarda sergilediği performansla taraftarların alkışını aldı.

Yüksek, Milli Takım’ın Hırvatistan’ı 1-0 mağlup ettiği maçta da üst düzey bir performans sergileyerek, hem taraftarlardan hem de spor yorumcularından tam not aldı.

Milli futbolcu, Hırvatistan maçında 16 ikili mücadele ve 12 sahipsiz top kazanmayı başaran ilk oyuncu oldu. Yüksek, bu performansıyla Avrupa devlerinin radarına girdi.

İNGİLTERE VE İTALYA’DAN İZLENİYOR

TRT Spor’un haberine göre, İngiltere Premier Lig’den ve İtalya Serie A’dan bazı kulüplerin devre arasında Fenerbahçe’nin kapısını çalabileceği belirtiliyor.

Sezon başında 6 numara transferi için tüm imkanları seferber eden yönetim, kadroya yeni bir oyuncu dahil etmeyince o bölgedeki birinci seçenek İsmail Yüksek olmuştu.

Crespo ve Zajc ile sözleşme yenilense de milli futbolcu son dönemdeki etkili oyunuyla diğer iki ismin önüne geçti.

Milli aranın ardından teknik direktör İsmail Kartal’ın 6 numaradaki ilk tercihinin İsmail Yüksek olarak devam etmesi bekleniyor.

Milli Takım, Hırvatistan’da liderliği aldı!

Volkan Demirel Fenerbahçe maçındaki hedefini açıkladı!