Volkan Demirel Fenerbahçe maçındaki hedefini açıkladı!

Yayın tarihi: 13 Ekim 2023 Cuma 6:31 pm - Güncelleme: 13 Ekim 2023 Cuma 6:31 pm

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, milli ara sonrası eski takımı Fenerbahçe ile karşılaşacak. Demirel takımı için kritik olan maç öncesinde açıklama yaptı. “Z0r bir maç olacak” diyen Demirel, “Maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak en büyük hedefimiz” dedi.

Milli ara sonrası Süper Lig’de bir sonraki haftada Fenerbahçe ile Hatayspor karşı karşıya gelecek. Ligin zirvesinde yer alan eski Fenerbahçe’yle karşılaşacak olan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kritik maç öncesinde açıklama yaptı.

“ZOR BİR MAÇ OLACAK”

Antalya’daki kampını 16 Ekim Pazartesi günü tamamlayarak tekrar İstanbul’a gidecek olan Hatayspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına İstanbul’da devam edecek.

Sarı lacivertli ekip ile oynayacakları karşılaşmaya iyi hazırlanıp, iyi bir sonuç almak istediklerini belirten teknik direktör Demirel, Hatay Söz Gazetesi’nden Ertuğrul Oktay’a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Her iki takım için çok zor bir maç olacak. Fenerbahçe bu sene yaptığı transferlerle İsmail hocanın önderliğinde lige çok güzel bir başlangıç yaptılar, Hem Avrupa’da hem de ligde henüz yenilmediler. Bu da onların gücünü ortaya koyuyor.”

“EN BÜYÜK HEDEFİMİZ MAÇTAN İYİ BİR SONUÇLA AYRILMAK”

Milli maçlar nedeni ile lige verilen arayı fırsat bilerek Antalya’da 5 günlük kamp planladıklarını belirten Demirel, şu ifadeleri kullandı:

“Konya maçının ardından futbolcularımıza 3 gün izin verdik. İzin ardından da geçtiğimiz perşembe günü Antalya kampımız başladı. Şu an için her şey yolunda. 16 Ekim Pazartesi gününe kadar Antalya’da hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Pazartesi günü İstanbul’a dönerek, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam edeceğiz. Şu ana kadar bizim için her şey yolunda gidiyor. Fenerbahçe maçından da iyi bir sonuçla ayrılmak en büyük hedefimiz.”

PFDK’den Fenerbahçe ve 3 Süper Lig takımına para cezası