Avrupa devleri Arda Güler’i izleyecek

Yayın tarihi: 16 Mart 2023 Perşembe 2:17 pm - Güncelleme: 16 Mart 2023 Perşembe 2:17 pm

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında sahasında Sevilla’yı ağırlayacak. Avrupa devleri karşılaşmada sarı lacivertli ekibin genç yıldızı Arda Güler‘i izleyecek.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında bu akşam sahasında Sevilla’yı ağırlayacak olan Fenerbahçe, çeyrek finale yükselmek için mücadele edecek. Avrupa devleri, Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Arda Güler’i izlemek için tribünde olacak.

İspanya’nın önde gelen spor gazetelerinden AS, Atletico Madrid ve Barcelona gözlemcilerinin Arda Güler için yakın takipte olduğunu belirtti. Haberde, Türk futbolu için büyük bir umut olarak bahsedilen Arda Güler için “Böyle biri 100 yılda bir çıkıyor” yorumlarına yer verildi.

Arda Güler’in, Atletico ve Barcelona dışında diğer Avrupa devlerinin de takibinde olduğu belirtilirken, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un Kasım 2022’de genç futbolcuyu milli formayla tanıştırdığına değinildi.

YENİ SÖZLEŞME HEDEFİ

Fenerbahçe ise Arda Güler’in sözleşmesini yenilemeyi planlıyor. 18 yaşına giren genç yıldızın mevcut kontratı 2025 Haziran’da sona erecek.

Arda’nın sözleşme süresini uzatmayı hedefleyen yönetim, maaşını da revize ederek, mevcut anlaşmadaki şartlı serbest kalma bedellerini kaldırmak istiyor.

Stefan Kuntz’dan Arda Güler ve Jürgen Kloop itirafı! “Türkiye’de sabır yok beni kovarlar”