Avengers Endgame için Marvel yeni bir fragman yayınladı

Yayın tarihi: 14 Mart 2019 Perşembe 4:16 pm - Güncelleme: 14 Mart 2019 Perşembe 4:19 pm

Avengers Endgame için Marvel yeni bir fragman yayınladı. Avengers serisinin devam halkası olan Endgame’in yönetmenlik koltuğunda Joe Russo ve Anthony Russo oturuyor.

Süper kahramanların bir araya toplandığı Avengers Endgame filminde, Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth ve Chris Evans gibi isimler yer alıyor.
Avengers serisinin devam halkası olan Endgame’in yönetmenlik koltuğunda Joe Russo ve Anthony Russo oturuyor.

Marvel hayranlarını nefeslerini tuttu yeni filmleri bekliyor. Nisan ayında vizyona girecek Avengers: Endgame’in dün yayınlanan fragmanı ve Mart ayında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Captain Marvel ile ilgili her gün yeni detayların belli olması heyecanı arttırdı. Sonucu merakla beklenen soru ise, 2019’a damga vurması beklenen bu iki film ile Marvel dünyasındaki rakiplerini tahtından indirebilecek mi?

Serinin önceki filmlerinde Doktor Strange, Spider Man, Mantis, Black Panther, Vision, Maria Hill, Star Lord, Scarlet Witch, Bucky Barnes, Groot ve The Wasp gibi birçok süper kahraman Thanos’un Sonsuzluk Eldiveni’ne sahip olmasıyla birlikte ortadan yok olmuştu.

Ortadan kaybolan süper kahramanlardan sonra dünya daha da kötü bir hal almaya başlamıştı.

Thor, Hulk, Kaptan Amerika ve Nebula gibi diğer süper kahramanlar içinde işler hiç de yolunda gitmemektedir.

Fakat Ant-Man’in yardımıyla tekrar bir araya gelip Thanos’un oluşturduğu kaosa son vermek için ve intikamlarını almak için savaşacaklardır.

Avengers Endgame film fragmanÖzet ve Detaylar

“Avengers Infinity War”un ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman. Thanos’un Sonsuzluk Eldiveni’ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir.

Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir.

Ancak Kuantum Bölgesi’nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos’un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir.

Hepsi kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir.