Avcılar’da otoparktaki tartışmada silahlar konuştu: Bir ölü bir yaralı

Yayın tarihi: 31 Ekim 2023 Salı 9:17 am - Güncelleme: 31 Ekim 2023 Salı 9:18 am

İstanbul Avcılar’da bir otoparkta çıkan tartışmada silahla vurulan Murat Aydemir hayatını kaybetti, Caner Şahin ise yaralandı.

İstanbul Avcılar Firüzköy Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi’nde bulunan otoparka gelen iki kişi ile otoparkta bulunan Murat Aydemir ve Caner Şahin arasında tartışma çıktı.

Otoparka gelen iki kişiden biri yanında bulunan silahla Murat Aydemir ve Caner Şahin’e ateş ettikten sonra iki kişi olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan çevredeki yurttaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri Aydemir’in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ederken ağır yaralı olan Şahin’i ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Saldırıyı öğrenen Aydemir ve Şahin’in yakınları otoparka akın etti. Çevik kuvvet polisi olay yerinde önlem alırken saldırıya uğrayanların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Aydemir’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polis, saldırının ardından olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

(DHA)

Ankara’da otopark çöktü can kaybı yok diye kurban kestiler