Atatürk Barajı’nı da AKP yapmış

Yayın tarihi: 18 Aralık 2023 Pazartesi 8:52 pm - Güncelleme: 19 Aralık 2023 Salı 2:08 am

AKP Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, DSİ bütçesiyle ilgili TBMM’deki konuşmasında Atatürk Barajı’nın kendi iktidarları döneminde yapıldığını iddia etti. Kilerci Meclis’teki konuşmasından oluşan videoyu sosyal medyada paylaştı. Kilerci’nin paylaştığı videoda Atatürk Barajı ile ilgili söylediklerinin makaslandığı görüldü. Kilerci daha sonra paylaşımını düzelterek Atatürk Barajı hakkında söylediklerini videoya ekledi.

AKP’lilerin kendi iktidarlarından önce yapılan üniversite, baraj ve işletmeleri sahiplenmesine bir yenisi daha eklendi. AKP Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci TBMM’deki konuşması sırasında, “Hükumetlerimiz döneminde dev projeler yapıldı. Atatürk Barajı, Ilısu Barajı, Kuzey Kıbrıs Su Temini, Ermenek, Deriner, Çine, Yusufeli Barajı, ülkemize kazandırılan seçkin eserlerden bazıları” dedi.

Erdoğan tarihleri karıştırdı! 1982’de açılan üniversiteyi ‘Biz açtık’ dedi

ATATÜRK BARAJI’NI AKP YAPMIŞ

Kilerci konuşmasında Atatürk Barajı’nın AKP iktidarı döneminde yapıldığını söyledi ancak Atatürk Barajı yapıldığı sırada AKP henüz kurulmamıştı. Atatürk Barajı’nın temeli 1983 yılında atılmış 1992 yılında ise faaliyete geçmişti.

SÖZLERİNİ MAKASLADI

Kilerci sözlerini x sosyal medya hesabından keserek paylaştı. Kilerci’nin meclisteki sözlerinden oluşturulan videodan Atatürk Barajı ifadesinin kesildiği görülüyor.

 

TEPKİLERİN ARDINDAN PAYLAŞIMINI DEĞİŞTİRDİ

Kilerci makasladığı videoya gelen tepkilerin ardından paylaşımını silerek ‘Atatürk Barajı’ hakkında söylediklerini de içeren yeni bir video yayınladı.

Kaynak: TELE1