Atakan için ‘En güzel tedavi’ diyen görevli üniversiteden kovuldu… Savcılıktan ses yok

Yayın tarihi: 25 Şubat 2020 Salı 1:54 pm - Güncelleme: 25 Şubat 2020 Salı 1:59 pm

Özyeğin Üniversitesi’nde ulaştırma görevlisi olarak çalışan Erkan Naldemirci adlı kişi, son dönemde sosyal medyada videoları yayınlanan 10 yaşındaki Atakan Kayalar hakkında ‘tecavüz edilmeli’ ibaresini kullanan paylaşımlarda bulundu. Özyeğin Üniversitesi tarafınca yapılan açıklamada Erkan Naldemirci adlı kişinin derhal kovulduğunu söylendi

10 yaşındaki Atakan sosyal medyada yayınlanan bir video sonrası gündeme gelmiş, söylemleri, okuduğu kitapların niteliği konusunda ilgi odağı olmuştu. Atakan’ı destekleyenler dışında ona hakaret edenler, saldıranlarda olmuştu. Özyeğin Üniversitesi’nde ulaştırma görevlisi olarak çalışan Erkan Naldemirci adlı kişi, son dönemde sosyal medyada videoları yayınlanan 10 yaşındaki Atakan hakkında ‘tecavüz edilmeli’ ibaresini kullanan paylaşımlarda bulundu.

Özyeğin Üniversitesi yönetim kadrosunda bulunan ve ulaştırma görevlisi olarak çalışan Erkan;Naldemirci adlı kişi, sosyal medya hesabından Ataka’na tepki gösterdi, bir kişinin yorumuna cevap verirken, “Buna en güzel tedavi tecavüz kardeşim” ibaresini kullanması tepkiyle karşılandı.

Sosyal Medya’da Özyeğin Üniversitesi’ne ve Naldemirci’ye tepkiler arttı.

ÜNİVERSİTE’DEN AÇIKLAMA “DERHAL İLİŞİĞİ KESİLMİŞTİR”

Özyeğin Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada Erkan Naldemirci isimli şahsın açıklamalarının ardından kovulduğu duyuruldu.

işte o açıklama:

ERKAN NALDEMİRCİ ADLI ŞAHSIN PAYLAŞIMLARI