Astsubay trafikte tartıştığı genci tabancayla bacağından vurdu

Yayın tarihi: 13 Aralık 2023 Çarşamba 12:00 am - Güncelleme: 13 Aralık 2023 Çarşamba 12:00 am

Kütahya‘da astsubay C.S., yolun karşısına geçerken kendisini sıkıştıran otomobildekilerle çıkan tartışmada 17 yaşındaki Y.Ş.’yi bacağından vurdu. Y.Ş. hastaneye kaldırılırken, C.S. gözaltına alındı.

Kütahya’da bulunan Meydan Mahallesinde meydana gelen olayda yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan astsubay olan C.S., iddiaya göre hızla gelen otomobilde bulunan Y.Ş. (17), H.T.G. (19), H.H.A. (19) ve E.Y. (19) ile tartıştı. Yaşanan gerginlik sırasında C.S., belinden çıkardığı tabanca ile tartıştığı kişilerden Y.Ş.’yi bacağından vurdu. Yaralanan Y.Ş. kaçmaya çalışırken, C.S. ise olay yerinden ayrıldı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Y.Ş.’nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay yerinden ayrılan şüpheli C.S. ise silahıyla birlikte Merkez Komutanlığı’na teslim oldu. Şüpheli daha sonra polis ekibi tarafından gözaltına alındı. Cadde üzerinde yaşanan olay anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kavga ve silahın ateşlendiği anlar yer alıyor.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Kütahya’da öğrenci servisi toprak yığınına çarptı

Kaynak: DHA