Aşkım Kapışmak, Erkan Özerman hakkındaki taciz iddialarını doğruladı

Yayın tarihi: 28 Ekim 2021 Perşembe 5:53 pm - Güncelleme: 10 Mart 2022 Perşembe 10:40 am

Best Smile seçilen Elmas Yılmaz’ın gündeme getirdiği ve birçok model tarafından onaylanan Erkan Özerman hakkındaki ‘taciz’ iddialarını Aşkım Kapışmak da doğruladı.

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, katıldığı programda Best Model yarışmasının organizatörü Erkan Özerman ile ilgili ileri sürülen taciz iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kapışmak, ”Yıllar önce Erkan Özerman’ın taciz ettiği biri destek almıştı benden. Psikiyatrist hocama yönlendirdim. Çok ağır bir taciz yaşamıştı. Fiziki de sözlü de… 20’li yaşlardaydı. Dereceye giremedi.” dedi.

DERECEYE GİRECEKLER ERKAN ÖZERMAN’A MASAJ YAPMAYA ÇAĞIRILDI

Best Model yarışmasında ”Best Smile” seçilen Elmas Yılmaz katıldığı programda, organizatör Erkan Özerman’a masaj yapmayı reddedenlerin yarışmadan elendiğini söylemişti.

Yılmaz, erkek yarışmacılara ‘ahlaksız teklif’ yapıldığını öne sürmüş ve yarışmada dereceye gireceklerin önceden belli olduğunu söylemişti. Yılmaz, ”Onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar organizatör Erkan Özerman’a masaj yapmaya çağırıldı” ifadelerini kullanmıştı.

Best Model Elmas Yılmaz: Masaj teklifini kabul etmeyenleri elediler

Canlı yayında ‘ahlaksız teklif’ gerilimi! Yayına ara verildi

Erkan Özerman, hakkındaki ‘ahlaksız teklif’ iddialarına yanıt verdi