Erkan Özerman, hakkındaki ‘ahlaksız teklif’ iddialarına yanıt verdi

Yayın tarihi: 20 Ekim 2021 Çarşamba 6:44 pm - Güncelleme: 31 Mart 2022 Perşembe 9:47 am

Hakkında erkek yarışmacılara kendisine masaj yaptırmak ve ‘ahlaksız teklif’ iddiaları bulunan Erkan Özerman, konuya ilişkin açıklama yaptı. İddiaları reddeden Özerman, “iftira” dedi.

Elmas Yılmaz, katıldığı bir televizyon programında Best Model yarışmalarında birincinin önceden belli olduğunu öne sürdü. Erkek yarışmacılara ‘ahlaksız teklif’ yapıldığını söyleyen Yılmaz’ı programa telefonla bağlanan Barış Arslan doğruladı. “Dereceye gireceği belli olanlar organizatör Erkan Özerman’a masaj yapmaya çağırıldı” diyen Yılmaz’ın iddiaları gündeme oturdu.

“Söylemesem Olmaz” isimli programa katılarak iddialara yanıt veren Özerman ise yarışmacıların söylediklerini yalanladı. “İftira” dedi. Özerman şöyle konuştu:

“İftira atarak, yalan söyleyerek, ‘yarışmada hakkı yenen bir insan’ diye çıkıyor ortaya. Masaja çağırdı deniyor. Alay konusu! ‘Ben jüri ile konuştum’ deniyor. 67 kişi ile nasıl konuşursun? Bu insanlar televizyonlarda gazetelerde yer buluyor. Benim esas üzüldüğüm bu. Sonra ‘Erkan Özerman çağırıyor demedim’ diyor. ‘Böyle bir konuşma aramızda geçmedi’ diyor. Ben ortada bile yokum! Kendi menajeri ile arasında geyik yapıyorlar. Bu geyikten ne haberim var, ne çocuğu tanırım!”

NE OLMUŞTU?

“Best Smile” güzeli Elmas Yıldız, katıldığı televizyon programında yarışma birincilerinin önceden belli olduğunu söylemiş, erkek yarışmacılara da ahlaksız tekliflerde bulunulduğunu öne sürmüştü. “Best Model’da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar organizatör Erkan Özerman’a masaj yapmaya çağırıldı” diyen Yılmaz, masaj yapmayı reddedenlerin elendiğini ifade eti.

“AHLAKSIZ TEKLİFİ REDDETTİĞİM İÇİN BANA HİÇBİR ŞEKİLDE DERECE VERMEDİLER”

Yılmaz’ın iddialarını programa telefonla bağlanan Barış Arslan doğruladı. Arslan şöyle konuştu:

“Telefonda mesajlaşılarak bana bunlar söylendi. Elmas konusu yüz yüze konuşuldu. Bazıları 2-3 ödül birden aldı. Asla o ödülü yakıştıramayacağınız ikişer, üçer ödül aldı. Bu Best Model tarihinde yoktur yani bu kadar aynı kişinin üst üste derece aldığı…Ben şok oldum sahnede.

Best Model tarihinde bir ilk oldu. Kel birincimiz var. Diğerlerini söylemeye bile gerek yok. İlk 3 olamaz. Bu kadar kısa sürede oyların sayılması da imkansız. Ben ikinci ile konuştuğumda da ‘İlk 5’te yoktum. Erkan Özerman beni öne aldı’ dedi. Yarışmanın psikolojisi ve üzüntüsüyle bunun ses kaydını alamadım, unuttum. Bu ahlaksız teklifi reddettiğim için bana hiçbir şekilde derece vermediler. Ben 1,5 yıl boyunca bu yarışma için hazırlandım. Sıkı diyet, sıkı antrenman. Ahlaksız teklifi reddettiğim için beni cezalandırdılar. Duruşumu bozmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu canlı yayın bşir başlangıçtı, bunun arkasında duracağız ve devamını getireceğiz. ‘Erkan Özerman’a masaj yaparsan derece garanti’ dendi. Ben bu pislikleri yapmadım”

Best Model Elmas Yılmaz: Masaj teklifini kabul etmeyenleri elediler