‘Aşk 101’ dizisinde Covid-19 paniği! İki oyuncu koronavirüse yakalandı

Yayın tarihi: 7 Eylül 2020 Pazartesi 11:32 am - Güncelleme: 7 Eylül 2020 Pazartesi 5:32 pm

Gençlik dizisi ‘Aşk 101’in çekimleri öncesi yapılan Covid-19 testlerinde dizinin iki başrol oyuncusu pozitif çıktı. Başrol oyuncuları Kubilay Aka ve Alina Boz koronavirüse yakalandı. Dizinin çekimlerine ara verildi.

Netflix’te yayınlanan ‘Aşk 101’ dizisinde başrolleri paylaşan Alina Boz ve Kubilay Aka corona virüsüne yakalandı. Dizinin ikinci sezonu olan Aşk 102’nin çekimleri durdurulurken, aynı zamanda Çukur’da da rol alan Kubilay Aka’dan sosyal medya hesabından, “Kime bulaştığını bilmiyor” diye yazdı.

Ay Yapım’ın Netflix için çektiği ‘Aşk 102’ dizisinin setinde koronavirüs paniği yaşanıyor. Dizi ekibine yapılan testler sonrasında, başrol oyuncuları Alina Boz ile Kubilay Aka’nın Kovid-19 test sonucu pozitif çıktı.

Oyuncularda koronavirüs çıkmasının ardından dizinin çekimleri durduruldu. Covid-19’a yakalanan Kubilay Aka aynı zamanda Çukur dizisinde de Celasun rolünü canlandırıyor.

Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Kubilay Aka, “Sıkıntı yok. Bu covid kime bulaştığını bilmiyor” yorumunu yaptı.

Aşk 102 dizisi, geçtiğimiz sezon Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinin devamı olarak çekiliyor.