Aşı olmaya gidenlere Uber indirimi

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 25 Mayıs 2021 Salı 5:04 pm

Aşı olmaya gidenlere Uber yapabileceği en güzel indirimlerden bir tanesini sundu. Özellikle son dönemlerde koronavirüs aşısı ile ilgili teşvikler yapılmaya çalışıyordu. Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

Uber bilinen uygulamalar içerisinde belki de en fazla dikkat çekecek kampanyayı yaptı. Şu sıralar aşı karşıtları giderek güçleniyor. Yaptıkları paylaşımlarda aşıların çok kötü yan etkilere sebep olduğunu söyleyen bu kişilere karşı Uber bomba gibi bir kampanya başlattı. Türkiye özelinde yapılacak olan bu kampanya indirim sunuyor.

Hastanelere gidip aşı olmak şu sıralar pek mümkün değil. Sağlık çalışanları ve yaşlı bireyler için aşı önceliği var. Türkiye’de mevcut aşılar yeterli olmadığı için sadece bu gruptakiler yararlanabiliyor. Ancak Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda Haziran sonuna kadar herkesin aşılanacağı söylenmişti. Uber ise aşı olmaya gidecek kişilere 40 TL indirim yapacağını söyledi.

Uber

Dünyanın en büyük taksi uygulamalarından bir tanesi olan Uber, birçok promosyon imkanı sunuyor. Bunlardan belki de en yüksek yarar getirecek olanı hiç şüphesiz şu sıralar yapılacak. İsteyen tüm kullanıcılar Uber uygulamasının sol üst kısmında yer alan menüden indirim almak için işleme başlayabilir.

Burada promosyon kodu ekle kısmından UBERAŞI yazmanız gerekiyor. Eğer gideceğiniz yer bir aşı merkezi ise uygulama tarafından 40 TL indirim sunulacak. Bu gerçekten de uygulamaların kolay kolay yapamayacağı türden bir promosyon. Herşey olumlu gibi görünse bile aslında kötü bir detay var. Bu promosyondan sadece İstanbul ve Ankara’da ikamet eden vatandaşlar yararlanacak.

Uber gibi şirketler koronavirüs nedeniyle çok fazla sorun yaşadı.

Koronavirüsün laboratuvar ürünü olduğu iddiaları giderek güçleniyor