Arda ve Beknaz İngiliz radarında! Guardian’ın listesine girdiler

Yayın tarihi: 28 Eylül 2022 Çarşamba 3:59 pm - Güncelleme: 28 Eylül 2022 Çarşamba 3:59 pm

İngiliz medya kuruluş The Guardian’ın ‘Geleceğin 60 yıldız futbolcu adayı’ listesinde Türkiye’den Arda Güler ve Beknaz Almazbekov da yer aldı.

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın 2005 doğumlu genç yıldızları Arda Güler ile Beknaz Almazbekov, İngiliz yayın kuruluşu The Guardian’ın “dünyanın gelecek vadeden yıldız adayları” listesine girdi.

TÜRKİYE’DEN İKİ İSİM VAR

İngiltere’nin ünlü yayın organı Guardian, ‘geleceğin 60 yıldız futbolcu adayını’ derledi. Listede; Barcelona, Bayern Munih, Sporting, Ajax, Milan, Borussia Dortmund, Benfica, Real Madrid ve Juventus’un genç yıldızlarının yanı sıra Türkiye’den de iki isim yer aldı.

“ARDA GELECEKTEKİ MİLLİ YAKIMN 10 NUMARASI”

Listede oyuncular için ayrıca spor yazarlarından görüşler alındı. İngiltere’de yaşayan spor yazarı Emre Sarıgül, Arda Güler için “Fenerbahçe ve Türk Milli Takımı’nın gelecekteki 10 numarası. Kısa süre içinde büyük bir transfer yapmaya hazırlanıyor” ifadelerini kullandı.

“BEKNAZ ÖLÜMCÜL VURUŞLAR YAPIYOR”

17 yaşındaki Beknaz ile ilgili görüşlerine başvurulan İngiliz spor yazarı John Duerden “Galatasaray’da A Takım’a yükselen oyuncu sağ taraftan özellikle ölümcül vuruşlar yapıyor. Beknaz’ın gelişimi ülkesinin milli takımı tarafından da yakından takip ediliyor” görüşünü bildirdi.

ÜMİT MİLLİ KENAN YILDIZ DA LİSTEDE YER ALDI

Ümit Milli Takım forması giyen ve Juventus’da oynayan Kenan Yıldız da İngilizler tarafından listeye alındı. 17 yaşındaki Kenan sezon başında Bayern Munih’le sözleşmesi sona erdikten sonra Juventus’a transfer olmuştu.

Arda Güler hastaneye kaldırıldı

Galatasaray’ın 16 yaşındaki yıldız adayı milli takıma çağırıldı