Arda Turan: Futbolu bırakıyor muyum bırakmıyor muyum bilmiyorum

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2022 Perşembe 12:33 am - Güncelleme: 26 Mayıs 2022 Perşembe 12:58 am

Galatasaray kaptanı Arda Turan, katıldığı bir TV programında futbolu bırakıp bırakmayacağına ilişkin konuştu. Arda Turan, “Futbolu bırakıyor muyum bırakmıyor muyum bilmiyorum. Eşim de bana sordu, ‘oturup konuşacağız’ dedim” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın tecrübeli kaptanı Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan ile birlikte Galatasaray Televizyonu’nda açıklamalarda bulundu.

“Bir gün oynadığım takımların başına geçmek isterim” diyen deneyimli oyuncu, futbolu bırakıp bırakmayacağı dair şunları ifade etti:

“Futbolu bırakıyor muyum bırakmıyor muyum bilmiyorum. Eşim de bana sordu, ‘oturup konuşacağız’ dedim. Belki bırakıyorumdur belki bırakmıyorumdur ama geriye dönüp baktığımda Galatasaray ile ilgili, Galatasaray taraftarına, Galatasaray camiasına herkese sonuna kadar hakkımı helal ediyorum. Herhangi bir üzüntü sıkıntıyla değil, inan bana. Neden? Çünkü üzüntüsüyle sıkıntısıyla zor bir yolculuktu ama çok güzeldi” dedi. 35 yaşındaki futbolcu ayrıca, teknik direktör olup olmayacağı ile ilgili bir soru üzerine de, “Bir gün oynadığım takımların başına geçmek isterim”

Arda Turan: Utanıyorum, telefonu açmaya çekiniyorum