Araçtan köpeğe ateş açan saldırgan yakalandı

Yayın tarihi: 3 Ocak 2022 Pazartesi 9:34 am - Güncelleme: 3 Ocak 2022 Pazartesi 9:34 am

Şanlıurfa’da aracında seyir halinde giderken sokaktan geçen bir köpeğe silahıyla ateş açıp yaralayan saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

Viranşehir ilçesinde 31 Aralık 2021 günü meydana gelen olayda iddiaya göre ilçe merkezine gitmekte olan, sürücüsü öğrenilemeyen 63 HU 987 plakalı kamyonet sürücüsü yolun karşısına geçen köpeğe tüfekle ateş etti. Saçmaların isabet ettiği köpek yaralanırken köpeği vuran sürücünün arkasındaki başka bir sürücü yaşanan anları kamera ile çekti. Yaralı köpek yol ortasında kalırken, sürücüler ise durmayıp yoluna devam etti. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler tepkilere yol açmasının ardından Viranşehir Kaymakamlığı talimatıyla jandarma ekipleri harekete geçti.  Viranşehir Kaymakamlığı köpeği vuran saldırganın yakalandığını söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

“31.12.2021 günü saat 16:00 ile 17:00 arasında ilçemiz Gömülü Mahallesi sınırları içerisinde bir sokak köpeğine ateşli silah ile ateş edildiği ve olayla ilgili video görüntülerin olduğu bilgisi vakit kaybedilmeksizin jandarma ekiplerimizce değerlendirilmiş, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimatla olaya müdahale edilmiştir. Olayın faili olduğu değerlendiren şahsın yakalanarak gözaltına alındığı, adli sürecin devam ettiği ve konunun hassasiyetle takip edildiği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Aşı karşıtları Marmaray’da sahneye çıktı