Aracıyla üzerinden geçtiği köpeğin sahibinden dayak yedi

Yayın tarihi: 24 Mart 2022 Perşembe 2:23 pm - Güncelleme: 24 Mart 2022 Perşembe 2:23 pm

İstanbul’da ters yönden giden bir sürücü, yolda duran köpeğin üzerinden geçti. Köpeğin aracın altında kalma anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, köpeği yavruyken yanına alıp büyüten kişi kazayı yapan sürücüyü darp etti.

İstanbul Şişli’de bir otomobil sürücüsünün aracı ile üzerinden geçtiği Yiğit isimli köpek, yaralı olarak götürüldüğü veterinerde yaşamını yitirdi. Köpeğin otomobilin altında kalma anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, ters yönden gelen otomobil sürücüsü, yoldaki köpeğin üzerinden geçti. Otomobil sürücüsünün yoldaki köpeğin üzerinden geçmesi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yoldaki köpeği fark etmeyen sürücü, köpeğin üzerinden geçiyor. Tekerin altında bir şey olduğunu anlayınca da aracından inerek bakıyor. O sırada köpeğin sahibi gelerek köpeği aracın altından kurtarıyor. Köpeğin hareketsiz şekilde yattığını görünce araç sürücüsünü darp ediyor. Daha sonra da köpeğine sarılıyor. Sürücünün yanındaki kadın ise baygınlık geçiriyor.

14 yıldır baktığı köpeği ölen Melda Kutluay, köpeğine çarpan sürücünün ceza almasını bekliyor.

Öğrencinin öğretmenine yaptığı terbiyesizliğe soruşturma başlatıldı