Aracına binen kadının vurulma anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı

Yayın tarihi: 20 Ocak 2022 Perşembe 10:22 am - Güncelleme: 20 Ocak 2022 Perşembe 10:22 am

Sultangazi’de emlakçı olarak saçılan Sema Kılıç, otomobiline binerken uğradığı silahlı saldırıda bacağından yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün sabah saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Evinden çıkan emlakçı Sema Kılıç, cadde üzerine park ettiği otomobiline bineceği sırada silahlı saldırıya uğradı. Bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Kılıç, yere yığıldı. Kimliği belirsiz erkek şüpheli yaya olarak kaçtı. Çevredeki vatandaşlar Kılıç’ın yanına gelerek, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.  Sağlık ekipleri, ilk müdahalesinin ardından yaralı kadını ambulansla hastaneye kaldırdı. Tedavisi süren kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, Sultangazi Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

“SIKTIKTAN SONRA KAÇIP GİTMİŞ”

Mahalle esnaflarından biri, “Ben dün saat 10.00 civarı dükkanımı açtım. Burada birini gördüm. 33 yıldır buradayım, kimin ne olduğunu biliyorum. Gördüğüm kişi bana yabancı geldi. Bayağı bir baktım. Sonra dükkana geçtim, malzemeleri çıkarmaya çalıştım. Şahıs burada durunca şüphelendim. Sonra köşeye geçti, bastı gitti. Bu sabah kadın vurulduktan sonra aynı kişiyi bir daha gördüm. Polis de o kişiyi arıyor. Zaten aynı kişilermiş. Olay anını görmedim. Sıktıktan sonra kaçıp gitmiş. Vurulan kadını da tanıyoruz. Burada esnaf olduğunu biliyoruz. Üzüldük” dedi.

Şanlıurfa’da kadın cinayeti: 5 çocuğunun gözü önünde öldürüldü