Apple Watch 7 ölçme özelliği ile gelecek mi?

Yayın tarihi: 15 Eylül 2021 Çarşamba 7:30 am - Güncelleme: 13 Eylül 2021 Pazartesi 11:08 am

Akıllı telefon pazarındaki öncü isimlerden biri olan Apple bu hafta çok önemli bir etkinliğe imza atacak. Cupertino merkezli şirket bu etkinlikte yeni nesil iPhone modellerini tanıtacak. Yeni nesil iPhone modellerinin yanının Apple Watch 7 ve AirPods Pro 2’nin de tanıtılması bekleniyor.

Peki 7. nesil Apple Watch kullanıcılarına ne gibi ekstralar sunacak. Hatırlanacağı üzere Apple 2 yıl önce EKG özelliğini aktif hale getirerek önemli bir yeniliğe imza atmıştı. Fakat kullanıcılar yıllardır Apple Watch’ın tansiyon özelliğinin aktif olmasını bekliyor.

 

Apple Watch 7

Peki bu yıl Apple Watch 7’ye tansiyon ölçme özelliği gelecek mi? Açıkçası Apple’ın tansiyon ölçümü konusunda çalışmalar yürüttüğü biliniyor. Fakat bu çalışmalarda belli bir noktaya gelinip gelinmediği şimdilik soru işareti.

Apple’a yakın kaynaklar tansiyon ölçümü gibi bir özelliğin Apple Watch 7’de bulunmayacağını dile getiriyorlar. Apple’ın yeni nesil saatinde gelecek olan en önemli özellik ise saatin yerini noktasına kadar gösterebilecek olan yeni sensörler. Yani kolunuzda saat takılıyken aile paylaşımı yaptığınız kişiler sizi elleriyle koymuş gibi bulabilecekler. Bu da saatin çalınma riskini azaltıyor. En azında çalınsa da bulunma olasılığı artıyor.

Bu fiyata daha iyisi yok! Eylül Fiat Egea Sedan fiyatları