Apple, üçüncü nesil AirPods kulaklıklarını  duyurdu

Yayın tarihi: 20 Ekim 2021 Çarşamba 7:30 am - Güncelleme: 19 Ekim 2021 Salı 6:01 pm

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple pazarda yeni Beats Fit Pro TWS kulakiçi kulaklıklarını tanıtmak için hazırlanıyor. Rapor, yaklaşmakta olan kablosuz kulaklıkların bu yılın başlarında piyasaya sürülen Beats Studio Buds’a benzer olacağını iddia ediyor. Ayrıca Aktif Gürültü Önleme gibi bazı gelişmiş özellikleri desteklediği iddia ediliyor.

Ayrıca, kulaklıkların Apple cihazlarıyla hızlı eşleştirme ve Hey Siri gibi özellikleri destekleyen Apple H1 yongası tarafından destekleneceğine inanılıyor. Sadece bu değil, yakında çıkacak olan kulaklıklar, Beats uygulaması aracılığıyla Android’de hızlı eşleştirme, pil seviyeleri ve özel kontroller de sunacak.

Beats Fit Pro

 

Beats Fit Pro’nun 1. Sınıf Bluetooth ve mikrofonları kullanırken ürünün harici gürültüyü tanımlamasına ve azaltmasına yardımcı olacak yerleşik bir ivmeölçer ile donatıldığı söyleniyor .

Pil bölümüne gelecek olursak, kulaklıkların Aktif Gürültü Engelleme veya Şeffaflık Modu açıkken altı saate kadar, Adaptive EQ ile ise yedi saate kadar pil ömrü sunacağı iddia ediliyor. Ancak pil ömrü, şarj kutusu kullanılarak 27-30 saate kadar uzatılabilir.

Beats Fit Pro ‘nun dört farklı renk seçeneğiyle gelmesi bekleniyor – Siyah, Gri, Mor ve Beyaz. Rapor, ürünün 1 Kasım’da piyasaya sürüleceğini gösteriyor ancak fiyatlandırma da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntı için beklememiz gerekecek.

Samsung, Qualcomm ve Verizon 711 mbps 5G yükleme hızlarına ulaştı