Apple TV, Netflix’e meydan okudu

Yayın tarihi: 4 Ekim 2023 Çarşamba 7:30 am - Güncelleme: 2 Ekim 2023 Pazartesi 12:18 pm

Yayın akışı devleri arasında ciddi bir rekabet olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Bu kapsamda Apple TV de bünyesine sağlam içerikler eklemeye başladı.

Yönetmen Christos Nikou’nun Apple TV Plus’a sunduğu bilimkurgu romantik komedisi Fingernails, çok özel bir teknolojinin dünyayı değiştirdiği bir geleceği hayal ediyor. Bu zaman çizelgesinde bilim insanları, iki kişinin aşık olup olmadığını kesin olarak nasıl belirleyeceklerini keşfediyorlar. Çiftlerin test sonuçlarına kararlı bir şekilde bağlı kalmasıyla, ilişkiler altüst oluyor; olumsuz bir sonuç alırlarsa da ayılıyorlar. Teorik olarak güzel ancak deneyimlemesi çiftler açısından korkutucu olabilecek bu evren Netflix için rakip bir içerik denebilir.

Apple TV

 

İlginizi çekebilir: Netflix kullanıcılarının yüzde 25’ini kaybedebilir

Film, erkek arkadaşı Ryan (Jeremy Allen White) ile uzun süreli ve test onaylı bir ilişki içinde olan öğretmen Anna’yı (Jessie Buckley) konu alıyor.İlişkilerinin rahat aşamasına ulaşmalarına rağmen işler pek yolunda gitmiyor. Artık pek heyecan verici olmasa da her gece kanepede kucaklaşıp belgesel izlemek gibi bir ritüelleri var. Üstelik bilim onlara birlikte olmaları gerektiği konusunda güvence de veriyor. Anna Aşk Enstitüsü’nde yeni bir işe başlayınca ise işler değişir. Bahsedilen aşk testlerini uygulamaya başlayan çift için artık yeni bir yol çiziliyor. Oldukça futuristik bir içerik ile karşımıza çıkan film yayın akışı devleri arasında da kendisini hissettirecek diyebiliriz.

Bilkom ‘Yüz Yıllık Miras’ projesi ile önemli bir projeye imza attı