Apple, saat kordonunun nasıl kendi kendine renk değiştirebileceğini araştırıyor

Yayın tarihi: 25 Şubat 2023 Cumartesi 11:00 am - Güncelleme: 24 Şubat 2023 Cuma 11:18 am

Apple, her kombin için ayrı bir akıllı saat kordonu alma zahmetindeki kullanıcılarını kurtarmanın yolunu bulmuş.

Yeni Apple Watch ilginç bir özellikle gelecek. Apple, tek bir Apple Watch bileklik kayışının nasıl kendi kendine renk değiştirebileceğini araştırıyor. Bu hem kullanıcının kıyafetiyle renklerin uyumlu hale getirilmesi, hem de kullanıcıyı bilgilendirmek için bir uyarı fonksiyonu için tasarlanmış bir yenilik.

Apple normal şartlar altında kullanıcılarına para tasarrufu sağlamaya çalışan bir firma gibi görünmese de, yeni verilen bir patent aslında tam olarak bunu yapıyor. “Ayarlanabilir Renkli Watch Kayışı” adlı bu patent, farklı giysilerinize uygun Watch kayışları satın almak yerine sadece bir tane satın almanızı öneriyor ve bu tek kayış rengini değiştirebiliyor.

Yeni patent sayesinde kullanıcılar, çeşitlilik ve tarz ifade etmek için Watch kayışlarını özelleştirebileceklerini bilecekler. Örneğin, kullanıcı, kıyafet seçimine, diğer giyilebilir eşyalara, çevreye veya başka bir tercihe bağlı olarak belirli bir renkte Apple Watch kayışına sahip olmak isteyebilir.

 

saat kordonu

Bazı mevcut saatler, kullanıcıya özelleştirme için farklı saat kayışlarını çıkarma ve değiştirme imkanı sunar. Ancak, bunun için kullanıcının istenen renkler veya renk kombinasyonları için ayrı bir saat kayışına sahip olması gerekiyor. Ek olarak, kullanıcının farklı bir renk veya renk kombinasyonu istediğinde saat kayışlarını çıkarması ve değiştirmesi gerekiyor.

Elektrikli otomobiller S.O.S. veriyor!

 

Apple, yıllar boyunca ne kadar basit olduğunu övdükten sonra, şimdi Watch kayışlarının değiştirilmesini korkunç bir yük gibi göstermeyi başarmış gibi görünüyor. Tabi bu her zaman olduğu gibi Apple’ın en iyi yaptığı iş, yani pazarlama. Bakalım patenti alınan bu ürün gerçekten ne zaman karşımıza çıkacak.