Antalya’da korku dolu anlar! Dev yılan apartman kapısına dolandı

Yayın tarihi: 24 Ekim 2023 Salı 12:59 pm - Güncelleme: 24 Ekim 2023 Salı 12:59 pm

Antalya’da bir apartmanın demir kapısına top piton türü olduğu tahmin edilen yılan dolandı. Mahalle sakinlerine panik yaşatan yılan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde dün gece saatlerinde meydana geldi. İHA’nın haberine göre apartmanın demir kapısına kahverengi renkte ve yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda yılan dolandı. Vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla adrese itfaiye ekibi sevk edildi. Büyük panik yaşayan vatandaşlar yılanı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.

Görüntü çeken bir vatandaş, ”Sitenin demir kapısına sıkışmış şekilde bir yılan, boğa yılanı herhalde, ben Antalya’nın yerlisiyim böyle bir şey görmedim. 1,5 metre kadar var, boğa yılanı olarak tahmin ediyorum” dedi.

Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye yılanı zarar vermeden titizlikle bulunduğu yerden yavaş yavaş çıkardı. Bir fileye alınan yılan Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edilmek üzere götürüldü. Rahat bir nefes alan vatandaşlar ise evlerine giriş yaptı. Yılanın evde de bakılabilen Ball Python (top piton) olduğu tahmin ediliyor.

Hakkari’de 5 metrelik yılan gören köylü kıyamet alameti sandı! En zehirli yılanlardan biri