Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin fuarının organizatörü AKP’li çıktı

Yayın tarihi: 22 Ekim 2021 Cuma 9:08 pm - Güncelleme: 22 Ekim 2021 Cuma 9:08 pm

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Antalya Kitap Fuarı’nı, AKP Beşiktaş ilçe Ekonomi Başkanı Nurdan Aydın Polatçı’nın düzenlediği ortaya çıktı. AKP’li başkanın adının baş harflerinden oluşan N.A.P Fuarcılık, CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek göreve başlamadan önce de yaklaşık 9 sene boyunca fuarı düzenledi.

Gün Haber’de yer alan bilgilere göre, ilk olarak 2010 yılında ‘Konyaaltı Kitap Fuarı’ adı altında açılan, CHP’li Muhittin Böcek’in Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından Antalya Kitap Fuarı’na dönüşen etkinliği, belediye adına AKP Beşiktaş İlçe Ekonomi Başkanı Nurdan Aydın Polatçı’nın düzenlediği ortaya çıktı. Öte yandan 11 yıldır Polatcı’ya ait şirketin imzasını taşıyan fuarın bu yılki açılışına CHP’den de çok sayıda isim katıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Altın Portakal Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanan Nihal Yalçın’ın konuşmasını kesen Tamer Karadağlı’nın tavırları çok konuşulmuş ve gündem olmuştu.

Tamer Karadağlı’ya destek veren Yeşim Salkım: Zannettiler ki ben muhalifim…