Annesini bile dolandıran kadın konuştu

Yayın tarihi: 11 Mart 2021 Perşembe 1:32 pm - Güncelleme: 11 Mart 2021 Perşembe 1:34 pm

Hatay’da mezarlıkta çiçek satarak kızını Oxford’ta okuttuğunu ifade eden Gülseren Bozkurt’un kızı Merve Bozkurt’un Oxford’ta okumadığı ortaya çıkmıştı. Bozkurt, “Bir hikaye uydurdum ve buna kendimi de inandırdım. Annemi üzdüğüm için çok üzülüyorum.” ifadelerini kullandı.

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Asri Mezarlığı’nın en eski çiçekçilerinden olan 57 yaşındaki Gülseren Bozkurt, 15 yıldır çiçek satarak geçimini sağlıyor. Bozkurt, oğlunu buradan kazandığı parayla okuttuğunu, kızının ise halen İngiltere’de bulunan Oxford Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 5 yıldır eğitim gördüğünü anlattı. Bozkurt’un kızı ile ilgili söyledikleri büyük ilgi çekti . Ancak Merve Bozkurt’un Oxford Üniversitesi’nde eğitim görmediği, pasaportunun bile olmadığı ortaya çıktı.

“ANNEMİ ÜZDÜM”

Annesinin yurt dışında eğitim gördüğünü sanıp para gönderdiği genç kızın, ailesinden uzakta bir yaşam sürdüğü ifade edildi. Sabah’tan Murat Karaman’ın haberine göre, İstanbul’da emlakçılık yapan Bozkurt, “Bir hikaye uydurdum ve buna kendimi de inandırdım. Annemi üzdüğüm için çok üzülüyorum.” dedi.

Çiçekçi kadının kızının Oxford’da eğitim görmediği ortaya çıktı