Ankara’daki patlamayla ilgili Mansur Yavaş’tan yeni açıklama geldi

Yayın tarihi: 19 Kasım 2021 Cuma 10:12 am - Güncelleme: 19 Kasım 2021 Cuma 10:14 am

Dün gece 22.30 sıralarında oluşan patlamada 6 kişi yaralanmı, 2 kişi hayatını kaybetmişti. Ankara’nın birçok noktasından duyulan patlama ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni bir açıklama yaptı.

Dün akşam saatlerinde Ankara’da meydana gelen patlamadan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş patlamayla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Yavaş, patlamanın tüpten kaynaklandığını yaralıların durumunun ağır olduğunu bildirdi.

ANKARA’DA PATLAMA

Ankara’nın Keçiören ilçesi Kızlarpınarı Caddesi’nde dün saat 22.30 sıralarında 3 katlı bir binada patlama meydana gelmişti. Patlamada 3’ü ağır 4 kişi yaralanmış, 2 kişi de yaşamını yitirmişti. Şiddetli patlamanın etkisi gün ağarınca ortaya çıktı. Patlamanın etkisiyle apartmanın duvarlarının yıkıldığı, evdeki eşyaların dışarıya çıktığı görüldü. Giriş katta yaşayan Irak türkmeni ailenin evinde meydana gelen patlama sesiyle vatandaşlar olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi çağırdı. Ekipler, hassas burunlu arama kurtarma köpeğiyle yaptığı aramada, enkazdan 6 kişi çıkarıldı. 2 kişinin hayatını kaybettiği vahim olayda, İranlı annenin hamile olduğu, ailenin doğalgaz aboneliğinin de bulunmadığı öğrenildi.

Ankara’da gaz kaynaklı patlama: 2 can kaybı