Bayram trafiği peş peşe trafik kazası haberleri getirdi!

Yayın tarihi: 20 Nisan 2023 Perşembe 9:40 am - Güncelleme: 20 Nisan 2023 Perşembe 2:50 pm

Ramazan Bayramıyla artan trafik nedeniyle peş peşe trafik kazası haberleri gelmeye başladı. Kazalarda toplam bir kişi hayatını kaybedip 28 kişi yaralandı.

Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle birlikte Türkiye’nin dört bir yanında trafik hareketliliğinin artmasıyla birlikte peş peşe trafik kazaları meydana geldi.

Ankara – Samsun Karayolu Ankara Elmadağ ilçesinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 10 araç kazaya karışırken bir kişinin hayatını kaybettiği 10 kişinin de yaralı olduğu belirtildi.

Ankara – Samsun Karayolu trafiğe kapatılırken yaralılar hastaneye kaldırıldı.

SAMSUN’DA ZİNCİRLEME KAZA

Samsun-Ordu karayolunda zincirleme kaza! 7 yaralı

Samsun-Ordu Karayolu Çarşamba ilçesinde yedi aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada yaralanan yedi kişi Çarşamba Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

BİTLİS’TEN BURSA’YA GİTMEK İSTERKEN SİVAS’TA KAZA YAPTILAR

Cenazeye giden aileyi taşıyan midibüs devrildi! Çok sayıda yaralı

Cenazeleri için Bitlis’ten Bursa’ya varmak üzere yola çıkanları taşıyanları taşıyan 10 kişinin bulunduğu midibüs Sivas’ta devrildi. Araçta  bulunan 10 kişi yaralandı.

BOLU’DA TIR’LA ÇARPIŞAN OTOMOBİL YANDI! DÖRT KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bolu Anadolu Otoyolu’nda TIR ile bir otomobil çarpıştı. Kaza sonucu TIR ve otomobilde yangın çıkarken otomobilde bulunan aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti.

TIR ile çarpışan otomobil alev aldı! Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti