Ankara’da ikinci Mansur Yavaş dönemi: İftira siyaseti artık bu topraklardan silinip atılmalıdır

Yayın tarihi: 5 Nisan 2024 Cuma 12:19 pm - Güncelleme: 5 Nisan 2024 Cuma 12:19 pm

Haber: Özlem Aktürk

Ankara Belediye Başkanlığı’na ikinci kez seçilen Mansur Yavaş Büyükşehir Belediye Başkanlığı Merkez Binası önünde halka hitap etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ankara adayı Mansur Yavaş, AKP’li rakibi Turgut Altınok’a karşı seçimi büyük bir farkla kazandı. Yavaş,  yeni seçilen CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Yavaş Anıtkabir ziyaretinin ardından ABB Merkez Binası önünde halka seslendi.

Yavaş’ın konuşması şu şekilde:

“Bir önceki seçimde olduğu gibi yine iftira kampanyası yürütenler oldu. Ailemize, personelimize, belediye başkan adaylarımıza çalışma arkadaşlarımıza iftira atanlar oldu. Kazanmak için her yolu mubah görüp kul hakkına girenler oldu. Ama sizler bu kirli siyasetin bir işe yaramadığını iftira siyasetinin daima kaybetmeye mahkum olduğunu dürüstlüğün ve sevginin kibirden ve nefretten üstün olduğunu bir kez daha gösterdiniz. Buradan Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımıza da seslenmek istiyorum. Ben size hep ‘Ailem’ diye seslendim. Sizleri personel olarak değil ailem olarak gördüm.

Sizleri zorla maçlara mitinglere siyasi parti toplantılarına götürenlerden olmadım. Bayram ikramiyelerinizi vermeyen, banka promosyonlarıyla kendisine lüks araç tahsis ettirenlerden olmadım. Hiç kimseyi siyasi nedenlerden işten çıkarmadım. Peki biz böyle yapınca sonuç ne oldu? Pandemide depremden yangında selde afette ülkemizin herhangi bir yerinde hangi dert varsa oraya en önden koşan hızır gibi yetişen kurum Ankara Büyükşehir Belediyesi ve mesai arkadaşlarımız oldu. 6 milyon Ankaralı dayanışma ile vatandaşlarımıza sevinç oldu, umut oldu, mutluluk oldu. Hepinizden Allah razı olsun. Emeklerine özverinize fedakarca sunduğunuz hizmetlere bir kez daha teşekkür ediyor bütün mesai arkadaşlarımla övünüyorum.”

Mansur Yavaş mazbatasını aldı!

Kaynak: HABER MERKEZİ