Ankara’da eşi tarafından öldürülen Victoria’nın cenazesi soruşturmadan dolayı bekletildi

Yayın tarihi: 14 Haziran 2024 Cuma 6:13 pm - Güncelleme: 14 Haziran 2024 Cuma 7:22 pm

Ankara’da oturdukları villada cep telefonundaki mesajlardan dolayı tartışan yabancı uyruklu çiftin kavgası vahşetle son buldu. Thomas Blyth, iş kadını ve sanatçı eşi Victoria Vera Blyth’i vurup yaşamına son verdi. Üç çocuk annesinin cansız bedeni soruşturmadan dolayı henüz teslim alınmadı.

Ankara’da eşi Çekyalı iş kadını Victoria Vera Blyth’i vurup, aynı silahla yaşamına son veren Thomas Blyth’in cenazesi, ülkesine götürülmek üzere yakınlarına teslim edildi. Victoria Vera Blyth’in cenazesi ise soruşturmadan dolayı henüz teslim alınmadı.

ÇOCUKLAR YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

İngiltere vatandaşı Thomas Blyth ile Çekyalı eşi Victoria Vera Blyth arasında 11 Haziran’da, Çankaya İncek’te oturdukları villada tartışma çıktı. Victoria’nın cep telefonundaki mesajlar nedeniyle başladığı ileri sürülen tartışma büyüdü.

Thomas Blyth, eşini vurduktan sonra aynı silahı başına dayayarak ateşledi. En büyüğü 14 yaşında 3 çocukları bulunan Blyth çifti, hayatını kaybetti. Çiftin cesetleri, evde yapılan incelemeden sonra Ankara Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Çocuklar ise Türkiye’ye gelen yakınlarına teslim edildi.

5 YIL ÖNCE TAŞINMIŞLAR

Petrol sondaj işleri üzerine faaliyet gösteren şirketin sahibi olan ve işi nedeniyle 5 yıl önce Ankara’ya yerleşen Thomas Blyth ile daha sonra yanına gelen ve Ankara’da spor, sanat ve sosyal etkinlikler düzenleyen Victoria Vera Blyth’in otopsi işlemleri tamamlandı.

Thomas Blyth’in cenazesi, yapılan işlemlerden sonra bugün ülkesine götürülmek üzere yakınlarına teslim edildi. Victoria Vera Blyth’in cenazesi ise soruşturmadan dolayı henüz teslim alınmadı. Soruşturma sürüyor.

 

Kaynak: DHA