Anıl Y. tarafından öldürülen Sezen Ünlü’nün babası: Kızım şikayetçiydi, tutuklamadılar

Yayın tarihi: 27 Mart 2021 Cumartesi 2:49 pm - Güncelleme: 27 Mart 2021 Cumartesi 2:49 pm

İzmir’in Konak ilçesinde, 17 yaşındaki 5 aylık hamile Sezen Ünlü, Anıl Y. (24) isimli erkek tarafından öldürüldü. Olay sonrası kaçan Anıl Y. ise yakalanarak gözaltına alındı.

Sezen Ünlü’nün babası Serdar Ünlü, “Benim kızımın ‘ben ölürsem gözlerimi bağışlayın’ diye vasiyeti var. ‘Baba ölürsem organlarımı bağışlayın’ derdi. Kızımın gözlerini bağışladım. Benim kızım böyle bir kızdı” dedi. Ünlü, kızının Anıl Y. isimli erkek tarafından darp edildikten sonra darp raporu alarak şikayette bulunduğunu, bir süredir kendisiyle kaldığını ancak Anıl Y.’nin kızını sokakta öldürdüğünü söyledi.

İLGİLİ HABER | 17 yaşındaki 5 aylık hamile Sezen Ünlü, Anıl Y. isimli erkek tarafından öldürüldü

Baba şunları söyledi:

“KADES diye bir program var. Kızımın telefonu yok, benim telefonuma indirdik. Kızımı bir kere kaçırdı, uygulamaya bastım. “Neden kızın değil sen bastın” diyor bana memur. Ne fark eder ben basmışım kızım basmış. Sen önce adamı engelle adamı. Benim kızım öldü. Kızımın darp raporu var, şikayetçi oldu daha önce. O zaman alıp içeri atsalardı benim kızım şu an ölü değildi. Ölmeyecekti benim kızım. O adamı tutup, atsaydılar içeriye, yaşayacaktı. Kızım sıkılmış, ‘babama gideceğim’ deyince kızımı dövmüş. Ben de kızımı geri aldım. İki gözü de mordu. Darp raporu aldık, şikayetçi olduk. Adamı tutuklamadılar. Benim kızım öldü. Adamı içeri atsalardı kızım şu anda yaşıyor olacaktı. Şikayetçiydim, adamı almadılar, tutuklamadılar götürmediler.”