Ancelotti’den Bayern Münih maçı öncesi Arda Güler’e müjde

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2024 Çarşamba 10:58 am - Güncelleme: 8 Mayıs 2024 Çarşamba 10:58 am

Real Madrid ile Bayern Münih 2-2 berabere kaldıkları Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçının arından rövanş için sahaya çıkıyor. Öte yandan İspanyol basınında yer alan iddiaya göre Münih maçı öncesi Carlo Ancelotti’den Arda Güler’e güzel bir haber geldi.

Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Real Madrid ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Yarı finalin ilk ayağında, Bayern Münih ile Real Madrid 2-2 berabere kalmıştı. Müsabaka Santiago Bernabeu’da oynanacak. Dev maçı Szymon Marciniak yönetecek.

Şampiyonlar Ligi’nde büyük sürpriz! PSG’yi deviren Dortmund finalde

Turu geçen takım, adını 1 Haziran’da İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wembley’de oynanacak Devler Ligi final biletini kapacak. İki takım daha önce bu kulvarda 27 kez karşılaştı; 12 kez Real, 11 kez Bayern gülen taraf olurken, 4 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Real Madrid – Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda?

Real Madrid – Bayern Münih müsabakası 22.00’de başlayacak. Santiago Bernabeu’da oynanacak maç EXXEN’den ve TV8,5’tan naklen yayınlanacak.

MAÇ KADROSU BELLİ OLDU

Real Madrid, Bayern Münih ile oynayacağı önemli maç öncesinde kadrosunu açıkladı. Arda Güler de listedeki isimlerden birisi olarak yer alıyor. Liste ise şu şekilde;

Courtois, Lunin, Kepa; Carvajal, Militao, Nacho, Lucas, Fran Garcia, Rüdiger, Mendy; Bellingham, Kroos, Modric, Camavinga, Valverde, Tchouameni, Ceballos, Arda Güler; Vinicius Junior, Rodrygo, Joselu, Brahim

ARDA’YA GÖREV

İspanyol yayın kuruluşu Defensacentral haberine göre Carlo Ancelotti, gösterdiği performanslarla beğenileri kazanan Arda Güler’le Bayern Münih maçı öncesi görüştü. Bayern Münih maçında genç yeteneğe hazır olmasını söyleyen İtalyan teknik adam, “Arda, hazır olmanı istiyorum. Sana ikinci yarıda ya da uzatmalarda ihtiyacım olabilir.” ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: TELE1