Ancelotti’den Arda Güler için El Clasico kararı!

Yayın tarihi: 26 Ekim 2023 Perşembe 4:42 pm - Güncelleme: 26 Ekim 2023 Perşembe 4:42 pm

Fenetbahçe’den Real Madrid’e transfer olan ancak sakatlıklar nedeniyle henüz kadroya giremeyen Arda Güler için flaş bir iddia gündeme geldi. Carlo Ancelotti’nin milli yıldızı Barcelona ile oynanacak El Clasico maçının kadrosuna alacağı belirtildi.

Real Madrid’in sezon başında Fenerbahçe’den transfer ettiği milli yıldız Arda Güler, üst üste yaşadığı talihsiz sakatlıkların ardından uzun süredir takımla birlikte antrenmanda yer alıyor. Henüz kadroya giremeyen 18 yaşındaki futbolcunun ilk maçı için artık geri sayıma geçildi.

İspanyol basını, bir kez daha sakatlanmak istemeyen Arda Güler’in fiziksel olarak tamamen hazır hale gelmeden forma giymeyeceğini yazdı. Sevilla maçının kadrosunda olması beklenen genç yıldız, Ancelotti tarafından bu maçın kadrosuna alınmamıştı.

Ancelotti, Arda Güler’in ne zaman oynayacağını açıkladı

BARCELONA KARŞISINDA SAHADA OLACAK

Şampiyonlar Ligi’ndeki Braga maçının kadrosunda da yer almayan Arda Güler için yeni bir iddia ortaya atıldı. Milli yıldızın El Clasico atmosferini tecrübe etmesini isteyen İtalyan teknik adam, Arda Güler’i Barcelona maçının kadrosuna alacak.

Arda Güler’in hala tam olarak hazır olduğunu düşünmeyen Ancelotti, genç futbolcuya Barcelona karşısında forma vermeyecek ancak takımla birlikte olarak El Clasico atmosferine alışmasını sağlayacak.

Ancelotti ve sağlık ekibi, Arda Güler’i bir süre daha sahaya sürmeyi planlamıyor. Ancak genç futbolcunun takımın bir parçası olarak dev maçın havasına alışması planlanıyor. Tam olarak hazır olmak için hala süreye ihtiyacı olduğu düşünülen Arda Güler de yaşadığı iki sakatlığın ardından forma giymek için aceleci davranmıyor.

Genç yıldız, her şey planlandığı gibi giderse 5 Kasım’da oynanacak Rayo Vallecano maçında ilk kez Real Madrid formasını giyebileceği belirtiliyor.