Amcası TELE1’e konuşmuştu! Kur’an kursunda asılı bulunan çocuk yaşamını yitirdi

Yayın tarihi: 14 Temmuz 2021 Çarşamba 2:58 pm - Güncelleme: 14 Temmuz 2021 Çarşamba 3:35 pm

Karşıyaka Kur’an kursunda tuvalet kapısına asılı halde bulunan 12 yaşındaki M.H.Y. tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. TELE1’e konuşan M.H.Y’nin amcası Ercan Yavuz,

Muş’un merkez ilçesinde bulunan Karşıyaka Kur’an kursunda 3 Temmuz Cumartesi günü kemeriyle tuvalet kapısına asılmış halde bulunan 12 yaşındaki M.H.Y’den kötü haber geldi. M.H.Y.’nin tedavi gördüğü Elazığ Medical Park Hastanesi’nde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

“OTOPSİ SONUCUNU BEKLEYECEĞİZ”

TELE1’e konuşan Ercan Yavuz, “Maalesef ki doğru, bugün vefat etti. Şu anda otopsi yapılıyor, otopsi sonucunu bekleyeceğiz. Hepimiz çok kötüyüz, şu an söyleyecek bir şeyimiz yok” dedi.

NE OLMUŞTU?

Olayın ardından TELE1’e konuşan M.H.Y’nin amcası Ercan Yavuz, çocuğun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtmişti. Çocuğun ailesinin Diyarbakır’da yaşadığını ifade eden Yavuz, “Okullar zaten pandemiden dolayı kapalı, çocuk da orada Kur’an kusuna gönderildi. Daha önce de annesi babası birkaç yıl orada yaşamıştı, şimdi de çocuğun dayıları orada o nedenle Diyarbakır’dan Muş’a gönderilmiş olabilir” demişti.

12 yaşındaki M.H.Y’nin kendisini astığı iddialarına da yanıt veren Yavuz, “Bir kapı kolu düşünün; kapı kolunun uzunluğu neyse odur. Çocuk 12 yaşında, kapı kolunun uzunluğu nedir? Standartı nedir? ‘Kemer ile kendini kapı koluna asmış’ diyorlar yani onu siz hesaplayın kendi mantığınızla bir sonuca varırsınız.” şeklinde konuşmuştu.