Amber Heard’ün mahkeme salonunda Johnny Depp’ten ürktüğü anlar gündem oldu

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2022 Cumartesi 4:05 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2022 Cumartesi 4:05 pm

Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard’e açtığı davanın duruşması ikinci haftasını doldururken, Heard’ün mahkeme salonunda Depp’le karşı karşıya geldiğinde irkildiğini gösteren video sosyal medyada gündem oldu.

Amber Heard’ün mahkeme salonunda eski eşi Johnny Depp’le karşı karşıya geldiğinde irkildiğini gösteren video sosyal medyada gündem oldu.

Hollywood yıldızı Depp’in kendisine iftira attığı gerekçesiyle Heard’e açtığı iftira davasının 15. gününde Heard ifade vermeye devam ederek aktöre yönelttiği taciz ve şiddet iddialarını yineledi.

Sosyal medyada tartışma yaratan videodaysa Depp’in mahkeme salonunda yürüdüğünü gören Amber Heard, şok olarak geri çekiliyor. Daha sonra araya girenler ise Depp’i olay yerinden uzaklaştırıyor. Bu sırada Depp’in de omuz silktiği görülüyor.

58 yaşındaki Depp, 36 yaşındaki eski eşi Heard’e 2018’de The Washington Post’ta yazdığı makale nedeniyle iftira davası açmıştı. Makalede Heard istismara maruz kaldığını öne sürmüştü. Söz konusu yazıda Depp’in adı geçmese de aktörün avukatları makalenin yanlış bir şekilde Heard’ün evliyken şiddet gördüğünü ima ettiğini düşünüyor. Depp bu nedenle 50 milyon dolar tazminat talep ediyor.

Bununla birlikte Amber Heard’ün fiziksel istismara uğradığı yönündeki iddialarının aksine Depp asıl kurbanın kendisi olduğunu öne sürüyor. Depp ilişkileri boyunca Heard’ün kendisine saldırdığını iddia ediyor.

Amber Heard kürsüde! Johnny Depp’in ilk kez nasıl Tokat attığını ağlayarak anlattı