Amber Heard kürsüde! Johnny Depp’in ilk kez nasıl Tokat attığını ağlayarak anlattı

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2022 Perşembe 9:48 am - Güncelleme: 5 Mayıs 2022 Perşembe 9:49 am

Aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki 50 milyon dolarlık iftira davasında yaşananları, her gün milyonlarca kişi takip ediyor. Öyle ki şu ana kadar dinlenilen tanıklıklar üzerinden kamuoyu araştırmaları bile yapılıyor.

Şimdiye dek yapılan duruşmalarda Depp’in kendisi ve tanıkları dinlenmişti. Bugün ise Heard’ün tanık olarak dinlenmesine geçildi.

Heard, Depp’in uyuşturucu ve alkol etkisiyle kendisine defalarca kez vurduğunu ve bunun eski kocasını “korkunç bir şeye dönüştürdüğünü” söyledi.

36 yaşındaki Heard, Depp’in kendisine yönelik şiddetinin 2012’de başladığını ileri sürdü. Heard’ün anlattığına göre, Depp ile yan yana oturdukları bir sırada, Heard şaka amaçlı olarak Depp’in kolundaki dövmede ne yazdığını sordu. Depp “Wino” yanıtını verdi. Heard bunun üzerine Depp’in sinirlenerek kendisine iki kez tokat attığını anlattı.

İlk yaşadığı fiziksel şiddeti “hiçbir zaman unutmayacağını” söyleyen Heard, normalde sıcak ve nazik olarak tanımlayabileceği Depp’in alkol ve uyuşturucu etkisiyle öfke nöbetleri geçirdiğini kaydetti.

Kamuoyunda itibar kaybeden Amber Heard’den flaş hamle