Amber Heard Aquaman kadrosundan çıkarıldığı iddiasını yalanladı

Yayın tarihi: 17 Haziran 2022 Cuma 2:28 am - Güncelleme: 17 Haziran 2022 Cuma 2:28 am

Johnny Depp’in kendisine açtığı iftira davasını kaybeden Amber Heard, hakkında çıkan Aquaman ve Kayıp Krallık (Aquaman and the Lost Kingdom) filminden kovuldu iddialarını yalanladı.

Eski eşi Johnny Depp’in açtığı iftira davasını kaybeden Amber Heard hakkında kamuoyunda bir süredir iddialar dolaşıyor. Heard’ün Aquaman Aquaman ve Kayıp Krallık’taki rolünü kaybettiği öne sürüldü..

Warner Bros yöneticilerinden Walter Hamada, Heard’ü seriden çıkarmayı kısa süreliğine düşündüklerini ancak bunun söz konusu iddialar yüzünden olmadığını öne sürmüştü.

Hamada, Heard ve filmin başrol oyuncusu Jason Momoa’nın kimyasının uyuşmadığı gerekçesiyle bu seçeneği değerlendirdiklerini söylemişti. Heard’ün hayat verdiği Mera karakteri için Nicole Kidman’la anlaşıldığı iddiası kısa bir süre önce basına yansıdı.Haber, Warner Bros’tan gizli bir kaynağa dayandırıldı.

Ancak Heard aynı gün iddiayı yalanladı. Hollywood yıldızının adı açıklanmayan sözcüsü şöyle konuştu: “Dedikodu değirmeni ilk günden beri dönüyor. Yanlış, duyarsız ve delice…”

Amber Heard: Johnny Depp’i hala seviyorum