Amazon Prime müşterileri ciddi bir ayrıcalığa sahip olacak

Yayın tarihi: 7 Haziran 2023 Çarşamba 8:00 am - Güncelleme: 6 Haziran 2023 Salı 8:51 am

Amazon Prime abonelerine oldukça önemli bir avantaj sunmayı planlıyor: ücretsiz cep telefonu hizmeti. Şirket, Prime müşterilerine ayda yaklaşık 10 ABD doları ve hatta ücretsiz olarak telefon hizmeti sunmak için  operatörlerle  konuşuyor.

Şu anda, Amazon’un sözde üç büyük ABD taşıyıcısı (Verizon, AT&T ve T-Mobile) ve Dish Network ile müzakere ettiği söyleniyor, ancak görünüşe göre AT&T ile yapılan görüşmeler daha yoğun. Uygulama şu anda ülkemiz için geçerli değil ancak bölgesel olarak yayılması söz konusu olabilir.

 

Amazon Prime

Bloomberg, görüşmelerin yalnızca yaklaşık altı ila sekiz haftadır sürdüğünü ve hala rafa kaldırılabileceğini söylediğinden, bu potansiyel teklifin başlatılması muhtemelen biraz zaman alacak. Ancak mobil planların ne kadar pahalı olabileceği göz önüne alındığında, bu, Amazon Prime müşterileri için potansiyel olarak ilginç bir teklif olabilir. Şirket bu hizmet ile yayın akışı platformları arasında kendine ciddi bir yer edinebilir.

Meta, Instagram kullanıcıları için haber gönderilerini sınırlayacak

Kullanıcılarının hangi planı seçtiğine bağlı olarak 5G hızlarında daha fazla veri elde edecekler. Böylece hem yayın akışı hizmeti olarak hem de mobil hizmet olarak şirkete bağlı olunacak. Netflix gibi platformların da belli uygulamalar sunması ile yayın akışı anlayışımız tamamen değişebilir. Böylece çok daha kapsamlı bir hizmet elde etme şansımız olabilir.