Altın Kelebek’te Tamer Karadağlı’ya olay gönderme

Yayın tarihi: 6 Aralık 2021 Pazartesi 9:28 am - Güncelleme: 12 Ocak 2022 Çarşamba 4:27 pm

47. Altın Kelebek Ödülleri’nde oyuncu Çağlar Ertuğrul, Altın Portakal’da Nihal Yalçın’a tavrı tepki çeken Tamer Karadağlı‘ya gönderme yaptı.

47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri, düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Gecede En İyi Erkek Oyuncu ödülü, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisindeki performansıyla Çağlar Ertuğrul’a gitti.

Ödülü almasının ardından teşekkür konuşması yapan Çağlar Ertuğrul, Altın Portakal’daki Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında yaşanan olaya da göndermede bulundu.

“BİRİSİ ARKAMDA MİMİK YAPIYOR SANDIM”

Konuşması esnasında bir anda dönerek arkasını kontrol eden Ertuğrul, herkesi şaşırtırken “Birisi mimik yapıyor sandım arkamda” ifadelerini kullandı. O sırada sunucu Cem Davran ise “Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor” yorumunda bulundu.

Öte yandan bu seneki Altın Kelebek Ödülleri’ni birçok isim protesto ederek, katılmama kararı almıştı.

Candaş Tolga Işık, TELE1 vurgusu yaparak Altın Kelebek ödülünü reddetti

 

NE OLMUŞTU?

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi olan Nihal Yalçın’ın ödül aldığı sırada Tamer Karadağlı, saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını belli eden tavırlar göstermişti. Karadağlı, bir süre sonra ise dayanamayarak oyuncuya ödülünü uzatmıştı. Yalçın ise “Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?” ifadelerini kullanarak tepki göstermişti.

MELİSA SEZEN’İN TEŞEKKÜR KONUŞMASI GÜNDEM OLDU

47. Altın Kelebek Ödülleri Töreni’ne oyuncu Melis Sezen’in ödül aldığı sırada yaptığı konuşma damga vurdu. Sezen, ödülünü alırken “Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an. Çok heyecanlıyım, artık inmem lazım sanırım ” dedi.

Tatleses’e ödüle tepki yağdı! “Bu mu sizin yaşam boyu onurdan anladığınız?”

Altın Portakal’da Tamer Karadağlı’dan Nihal Yalçın’a tepki toplayan hareket