Alper Taşdelen makam odasını paylaştı, vatandaşlar takdir etti

Yayın tarihi: 17 Nisan 2019 Çarşamba 3:34 pm - Güncelleme: 17 Nisan 2019 Çarşamba 3:34 pm

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından HDP, Diyarbakır’ı kayyumdan geri almıştı. Diyarbakır’ın HDP’li yeni Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı  Adnan Selçuk Mızraklı, göreve başlamasının ardından makam odasının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak kayyumun makam odasını adeta saraya dönüştürdüğünü gözler önüne sermişti. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de makam odasını sosyal medya üzerinden paylaşarak vatandaşlardan tebrik aldı.

AKP’li kayyum Cuma Atilla, belediye başkanlığı görevine atandıktan sonra makam odasını lüks banyo ve çeşitli şatafatlarla donatmıştı. Sosyal medyada görüntüleri izleyen vatandaşlar, kayyum Atilla’ya tepki gösterirken “Halkın parası ile kendilerine saraylar yapmışlar… ” yorumunda bulunmuştu.

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 12.katında göz merceği taraması ile girilen bir oda bulunduğunu ve Mansur Yavaş’ın bu odaya hala giriş yapamadığını söyledi.

ALPER TAŞDELEN DE KENDİ MAKAM ODASINI PAYLAŞTI…

Rekor oy ile yeniden Çankaya Belediye Başkanı seçilen Alper; Taşdelen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Masamdan çektim. Bu da benim makam odam. Yetiyor… ” paylaşımında bulundu.

 

TAŞDELEN’E VATANDAŞLARDAN DESTEK