All-Star adayları arasındaydı, Alperen Şengün’den üzen haber

Yayın tarihi: 2 Şubat 2024 Cuma 9:35 am - Güncelleme: 2 Şubat 2024 Cuma 9:35 am

NBA’de Houston Rockets forması giyen 21 yaşındaki yıldız pivot Alperen Şengün, bu sezon gösterdiği performans ile All-Star adayları arasında yer almasına rağmen All-Star kadrosunda yer bulamadı.

NBA’de sezonun en değerli oyuncularından oluşan All-Star kadroları kesinlik kazandı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ilk 5’lerin yanı sıra bugün NBA tarafından Doğu ve Batı Konferansları’nın All-Star kadrosuna giren yedek oyuncuları duyuruldu.

ALPEREN ŞENGÜN LİSTEDE YER ALMADI

Halk oylaması sonucunda Batı Konferansı’nda yer alan birçok pivotu geride bırakan Alperen Şengün, NBA koçları tarafından yapılan oylamada ise arzu ettiğini bulamadı. 21 yaşında All-Star’a girmeyi kıl payı kaçıran yıldız oyuncu, bu sezon NBA’de 21.7 sayı, 9.2 ribaund ve 5.1 asist ortalamaları ile oynuyor.

SAKATLIKLAR SONUCU KADROYA ALINABİLİR

İlk kesinleşen kadrolarda yer almamasına karşın geçtiğimiz yıllarda sakat oyuncular yerine yedek listelerden All-Star maçına çok sayıda basketbolcunun davet edildiği biliniyor. Özellikle Batı Konferansı’nda sakatlık problemi yaşayan uzunların ligin ilerleyen haftalarda parkeden uzak kalması, Alperen Şengün’ü yeniden All-Star biletine ortak edebilir.

ALL-STAR KADROLARI NETLEŞTİ

Yapılacak All-Star maçına başlayacak ilk 5’ler şu şekilde

DOĞU

Giannis Antetokounmpo (k)
Joel Embiid
Jayson Tatum
Tyrese Haliburton
Damian Lillard

BATI

LeBron James (k)
Kevin Durant
Nikola Jokic
Luka Doncic
Shai Gilgeous-Alexander

Kaynak: TELE1